Κορονοϊός: Αγωνία στα Χανιά για την 20χρονη με τα τρία λιποθυμικά επεισόδια μετά τον εμβολιασμό με Pfizer

Κορονοϊός: Αγωνία στα Χανιά για την 20χρονη με τα τρία λιποθυμικά επεισόδια μετά τον εμβολιασμό με Pfizer

Νοσηλεύεται από την Παρασκευή στο νοσοκομείο και της γίνονται ενδελεχείς εξετάσεις

Από τα ξημερώματα της Παρασκευής νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων μια 20χρονη έπειτα τον εμβολιασμό της για προστασία από τον κορονοϊό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zarpanews, η κοπέλα έκανε το εμβόλιο της Pfizer την Πέμπτη και ένα τέταρτο μετά έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε.

Ευτυχώς μαζί της ήταν ένα συγγενικό της πρόσωπο και την μετέφερε άμεσα σε κέντρο υγείας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Η 20χρονη χρειάστηκε πάνω από 5 λεπτά για να συνέλθει, ενώ ακολούθησαν ακόμη δύο λιποθυμικά επεισόδια, μετά τον εμβολιασμό της. Μάλιστα, συγγενής της φέρεται να δήλωσε στο τοπικό Μέσο: «Είναι 20 χρονών! Δεν είχε προβλήματα υγείας, πήγαινε γυμναστήριο κάθε μέρα».

Έπειτα από όλα αυτά και συν το γεγονός ότι είχε βραδυκαρδία μετά τα λιποθυμικά επεισόδια, η νεαρή κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα. Πάντως, στο ίδιο Μέσο τονίζεται ότι κατά την τελευταία ενημέρωση που έχουν οι συγγενείς από τους γιατρούς οι εξετάσεις της είναι καλές μέχρι τώρα, αλλά θα χρειαστεί να γίνουν και άλλες.