Φρίκη για 19χρονη στην Ηλιούπολη: Συνεργό του μαστροπού αστυνομικού αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Φρίκη για 19χρονη στην Ηλιούπολη: Συνεργό του μαστροπού αστυνομικού αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Πού στρέφονται οι έρευνες - Ερωτηματικά με τις δύο κλεμμένες ταυτότητες

Η σύλληψη του 39χρονου αστυνομικού για κακοποίηση και μαστροπεία 19χρονης στην Ηλιούπολη, καθώς και του πατέρα της ο οποίος κατηγορείται ότι την βίαζε από την ηλικία των 11 ετών, έχει οδηγήσει τις Αρχές σε ερωτήματα που χρήζουν απαντήσεων.

Οι δύο συλληφθέντες αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες, μετά τις καταγγελίες σε βάρους τους της 19χρονης, η οποία θα εξεταστεί από ιατροδικαστή. Όπως κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα, ο ένστολος την είχε αιχμαλωτίσει στο διαμέρισμά του και την εξανάγκαζε να εκδίδεται σε σπίτι στην Ηλιούπολη.

Η κοπέλα που ζούσε ένα δράμα στα χέρια του αστυνομικού, κατάφερε να αποδράσει κα αναζητήσει βοήθεια σε γειτονική καφετέρια, σερβιτόρα στην οποία έσπευσε να βοηθήσει και κατήγγειλε την υπόθεση. Επίσης, η 19χρονη κατήγγειλε ότι ο πατέρας της τη βίαζε επί σειρά ετών όταν ήταν ανήλικη.

Όπως μετάδωσε η ΕΡΤ, ο εισαγγελέας εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον τρίτου προσώπου, που εμπλέκεται στην υπόθεση μαστροπείας της κοπέλας, το οποίο φαίνεται να ήταν συνεργός του αστυνομικού. Επιπλέον, η Αστυνομία καλείται να διερευνήσει, αν υπάρχει κύκλωμα, το οποίο εξέδιδε μέσω διαδικτύου την 19χρονη.

Τέλος, καλείται να διερευνηθεί πώς βρέθηκαν στο σπίτι του 39χρονου αστυνομικού δύο ταυτότητες, ενός αστυνομικού και ενός πολίτη, η κλοπή των οποίων είχε δηλωθεί στην Αστυνομία.