Φρίκη στην Ηλιούπολη: Στον εισαγγελέα οι δυο δράστες

Φρίκη στην Ηλιούπολη: Στον εισαγγελέα οι δυο δράστες

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη από τις αποκαλύψεις της 19χρονης κοπέλας

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν πριν από λίγη ώρα ο πατέρας της 19χρονης, ο οποίος κατηγορείται για την κακοποίησή της από την ηλικία των 11 ετών, αλλά κι ο αστυνομικός που σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας την βίαζε, την χτυπούσε και την εξέδιδε, κρατώντας την κλειδωμένη σε έναν χώρο στην Ηλιούπολη.

Εντύπωση προκαλεί πως ο ένας από τους δυο φορούσε μια μπλούζα η οποία παρέπεμπε σε ελληνική εταιρεία παραγωγής πορνογραφικού υλικού!

Καταγγελίες που προκαλούν σοκ από μια 19χρονη κοπέλα

Αστυνομικός ο οποίος βρίσκεται ήδη σε διαθεσιμότητα, εξετάζεται από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, μετά από καταγγελία 19χρονης στην Ηλιούπολη, σύμφωνα με την οποία την κρατούσε παράνομα και την εξέδιδε.

Η κοπέλα ζήτησε βοήθεια από πολίτες λέγοντας ότι δραπέτευσε από το σημείο που την κρατούσε ο αστυνομικός, ο οποίος την απειλούσε και την εξέδιδε.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και την υπόθεση ανέλαβε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, που προσήγαγε τον αστυνομικό μετά από υπόδειξη της 19χρονης, η οποία στη διάρκεια της κατάθεσής της στους αστυνομικούς αποκάλυψε πως πριν από την κόλαση που έζησε με τον αστυνομικό, βίωσε μια ακόμα, χειρότερη, αφού ο ίδιος της ο πατέρας τη βίαζε από τα 11 της χρόνια!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός εχει ήδη παραπεμφθεί στα Πειθαρχικά Συμβούλια με το ερώτημα της απόλυσης, για άλλη υπόθεση.

Η αναλυτική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός, που τελεί σε κατάσταση αργίας με απόλυση, για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων, απειλή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και την ενδοοικογενειακή βία

Επιπλέον συνελήφθη ιδιώτης για βιασμό και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη απογευματινές ώρες της 10 Ιουλίου 2021 αστυνομικός, που τελεί σε κατάσταση αργίας με απόλυση, για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων, απειλή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και την ενδοοικογενειακή βία.

Επιπλέον συνελήφθη ιδιώτης για βιασμό και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα.

Προηγήθηκε καταγγελία 19χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός με τη χρήση βίας την κατακρατούσε παράνομα με σκοπό την εκμετάλλευσή της για τον πορισμό παράνομου περιουσιακού οφέλους από την τέλεση γενετήσιων πράξεων, ενώ ο έτερος συλληφθείς που τυγχάνει πατέρας της, από την ηλικία των 11 έως των 17 ετών, με διάφορες απειλές την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις εντός της οικίας τους.

Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της παθούσας, ενώ μεταφέρθηκε και σε δημόσιο νοσοκομείο για εξέταση.

Η προανάκριση συνεχίζεται, υπό την εποπτεία του αρμοδίου Εισαγγελέα.