Επίθεση με μαχαίρι στου Ζωγράφου: «Είδα παιδί τραυματισμένο, να τρέχουν αίματα» – Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Επίθεση με μαχαίρι στου Ζωγράφου: «Είδα παιδί τραυματισμένο, να τρέχουν αίματα» – Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Συγκλονίζουν οι περιγραφές για το σοκαριστικό περιστατικό

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν περαστικοί στου Ζωγράφου το πρωί της Τετάρτης (07/07) όταν ένας άνδρας, που είχε διαφύγει από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί, επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε τέσσερα άτομα, ευτυχώς ελαφρά.

Αυτόπτες μάρτυρες, σοκαρισμένοι, περιέγραψαν τη σοκαριστική επίθεση στον ALPHA. Μια κυρία είπε ότι δεν γνωρίζει τον δράστη, καθώς δεν μένει στην περιοχή, ωστόσο είπε ότι το ένα τραυματισμένο άτομο, ένα παιδί, μπήκε μέσα στο κομμωτήριο όπου βρισκόταν και η ίδια και τον είδε που έτρεχαν τα αίματα.

«Η Αστυνομία έφτασε άμεσα στο σημείο μόλις ειδοποιήθηκε για το συμβάν. Όμως το ασθενοφόρο άργησε να έρθει. Δεν ακούσαμε καμία φασαρία πριν από το περιστατικό. Το μόνο που έγινε είναι ότι μπήκε μέσα στο κατάστημα το τραυματισμένο παιδί και ζητούσε βοήθεια. Και μας έλεγε: "Μια προσευχή". Γυρνούσε από την εκκλησία, είχε πάει στην εκκλησία, είναι 17 ετών, στην ηλικία του γιου μου. Είδαμε επίσης τραυματισμένο το παλικάρι που έχει τον φούρνο και ήταν επίσης μαχαιρωμένος. Τον δράστη δεν τον ξέρω», είπε μια άλλη κυρία.

Παρακαλούμε περιμένετε ...