Γλυκά Νερά: Έρχονται εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα – «Οι γονείς της Καρολάιν ξέρουν πολλά περισσότερα»

Γλυκά Νερά: Έρχονται εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα – «Οι γονείς της Καρολάιν ξέρουν πολλά περισσότερα»

Πότε ο καθ΄ ομολογίαν δράστης άρχισε να νιώθει άβολα

Εξελίξεις αναμένονται αυτήν την εβδομάδα στην υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Star, την ώρα που παραμένει σε εκκρεμότητα το αίτημα του γυναικοκτόνου για την πραγματογνωμοσύνη που πρέπει να γίνει σχετικά με τον ακριβή χρόνο που αφαιρέθηκαν οι κάρτες μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού.

Όπως ανέφερε η Ζήνα Κουτσελίνη κατά τη χθεσινή συνέντευξη του πατέρα της Καρολάιν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» (06/07), ειπώθηκαν κι άλλες πληροφορίες που δε δημοσιοποιήθηκαν, έπειτα από επιθυμία του Ντέιβιντ Κράουτς.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι γονείς της Καρολάιν ξέρουν πολλά περισσότερα για το πραγματικό κίνητρο του δράστη αλλά και για ένα μυστικό που ενδεχομένως να γνώριζε η Καρολάιν. «Ενδεχομένως να υπάρχουν εξελίξεις που θα μας κάνουν να πέσουμε από τα σύννεφα» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Παράλληλα, ερωτήματα προκαλεί και το θέμα της αγοράς του οικόπεδου, το οποίο γράφτηκε στο όνομα του πιλότου, παρόλο που τα χρήματα φέρονται να δόθηκαν από την οικογένεια της Καρολάιν.

Γλυκά Νερά: «Τον τελευταίο καιρό η Καρολάιν άρχιζε κι άνοιγε την ψυχή της»

Για τα στοιχεία που δείχνουν ότι ο καθ’ομολογίαν δράστης προσπαθούσε να χειραγωγήσει την 20χρονη και την είχε αποκόψει από τα πάντα, ο Πέτρος Κουσουλός σημείωσε ότι είναι απόλυτα πεπεισμένος ότι οι συνεδρίες του ζευγαριού με τη σύμβουλο ψυχικής υγείας δεν σταμάτησαν με πρωτοβουλία της Καρολάιν.

«Από το ρεπορτάζ το δικό μου προκύπτει ότι τον τελευταίο καιρό η Καρολάιν άρχιζε κι άνοιγε την ψυχή της. Εκμυστηρευόταν στη σύμβουλο πολλά πράγματα αλλά και τους φόβους που τη διακατείχαν εκείνη την περίοδο. Τότε ο καθ΄ ομολογίαν δράστης άρχισε να νιώθει άβολα. Γι’ αυτό πιστεύω ότι πήρε το κινητό της συζύγου του κι έστειλε μήνυμα στη σύμβουλο ψυχικής υγείας. Στη συνέχεια, η σύμβουλος επικοινώνησε με τον πιλότο, με τον ίδιο να λέει ότι συμφωνούσε να συνεχιστούν οι συνεδρίες, αλλά μετά εξαφανίστηκε» κατέληξε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...