Ετοιμάσου να κάνεις δικό σου 1 αυτοκίνητο Mini Countryman κάνοντας απλά τα καθημερινά σου ψώνια

Ετοιμάσου να κάνεις δικό σου 1 αυτοκίνητο Mini Countryman κάνοντας απλά τα καθημερινά σου ψώνια

Μέσω του Lidl Plus σταμπάρεις και κερδίζεις μοναδικά δώρα!

Φεύγοντας από το σούπερ μάρκετ οι σακούλες είναι γεμάτες με αλλαντικά, ζυμαρικά, χαρτικά και άλλα προϊόντα καθημερνής χρήσης που χρειάζεσαι. Τι θα έλεγες αν είχες την ευκαιρία να γεμίσεις τις σακούλες σου και με smartphones, ηλεκτρικά πατίνια, σκούπες ρομπότ και πολλά άλλα; Διότι, από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου έως και την Κυριακή 25 Ιουλίου οι πελάτες της Lidl Ελλάς που είναι χρήστες του Lidl Plus συγκεντρώνουν «Στάμπες Lidl Plus» και διεκδικούν μοναδικά δώρα!

Και αν σκέφτεσαι πως θα τα κουβαλήσεις όλα αυτά, μην ανησυχείς γιατί μπορεί να είσαι ο τυχερός που θα φύγεις και με ένα αυτοκίνητο Mini Countryman!

Σκανάροντας την ψηφιακή σου κάρτα Lidl Plus στο ταμείο και με αγορές από 5€ και άνω, λαμβάνεις 1 στάμπα εντός της εφαρμογής. Με κάθε 5 στάμπες συγκεντρώνεις 1 συμμετοχή στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του διαγωνισμού. Όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώσεις, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις για να κερδίσεις ένα από τα φανταστικά δώρα.

Τι διεκδικείς;

Ετοίμασε τη λίστα για το σουπερμάρκετ αμέσως διότι μόλις δεις τη λίστα με τα δώρα θα τα θες όλα!

Μέσα από το μοναδικό διαγωνισμό διεκδικείς:

  • 1 αυτοκίνητο Mini One Countryman Spice
  • 3 laptops Dell Inspiron 14 5406 2in1
  • 3 iPad Pro 2nd Gen 256GB 4G 11″
  • 3 smartphones Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB 5G
  • 10 φουσκωτές σανίδες θαλάσσης SUP Mistral
  • 10 ψησταριές υγραερίου Tepro
  • 10 ηλεκτρικά πατίνια Doc Green
  • 10 σκούπες ρομπότ Silvercrest

Οι προσφορές και οι δυνατότητες δεν σταματάνε εδώ…

Μέσα από το Lidl Plus, η εταιρεία ανταμείβει σε εβδομαδιαία βάση τους κατόχους του, ανεξαρτήτως ποσού αγορών, με ελκυστικές εκπτώσεις σε προϊόντα ευρείας αποδοχής και όχι με ένα σύστημα συλλογής πόντων, ενώ παράλληλα προσφέρει επιπλέον ευκαιρίες οφέλους μέσω της διασκεδαστικής λειτουργίας «Ξύνεις Κερδίζεις».

Η εφαρμογή ανανεώνεται συνεχώς με νέες λειτουργίες, περιεχόμενο, δυνατότητες συμμετοχής σε έρευνες καθώς και περισσότερα χαρακτηριστικά, για επιπλέον, ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Για παράδειγμα μέσα από την εφαρμογή οι χρήστες μπορούν να βλέπουν το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, καθώς και τις ώρες και ημέρες που έχει λιγότερο κόσμο στο κατάστημα της επιλογής τους, ώστε να κάνουν τις αγορές τους με μεγαλύτερη άνεση.

Στάμπαρέ το, Κέρδισέ το! 

Κατέβασε τώρα το Lidl Plus δωρεάν από το App Store / Google Play, κάνε γρήγορα και εύκολα εγγραφή και απόκτησε πρόσβαση σε ελκυστικές προσφορές και προνόμια αλλά και φυσικά πάρε μέρος στον μοναδικό διαγωνισμό!

Εδώ θα βρεις τους όρους και προϋποθέσεις του διαγωνισμού.