Γλυκά Νερά: «Ο πιλότος ήταν χαμογελαστός λες και πήγαινε κρουαζιέρα όταν τον πήραν από το μνημόσυνο»

Γλυκά Νερά: «Ο πιλότος ήταν χαμογελαστός λες και πήγαινε κρουαζιέρα όταν τον πήραν από το μνημόσυνο»

Τι αποκάλυψε ο καπετάνιος που τον μετέφερε από την Αλόννησο στην Σκιάθο

Λεπτομέρειες από την μυστική μεταφορά του 33χρονου πιλότου από την Αλόννησο στην Σκιάθο, έδωσε ο καπετάνιος που τον μετέφερε. «Δεν έχω ξαναδεί καλύτερο ηθοποιό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο καπετάνιος, σημειώνοντας πως ο δράστης χαμογελούσε λίγα λεπτά μετά το μνημόσυνο της γυναίκας του.

«Αυτός ο άνθρωπος κατά τη διάρκεια της μεταφοράς ήταν χαμογελαστός λες και πήγαινε κρουαζιέρα και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αυτός ο άνθρωπος είχε σκοτώσει τη γυναίκα του και πριν από λίγο ήταν στο μνημόσυνό της» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Mega ο Δημήτρης Άνθιμου.

«Η επιβίβαση ήταν με πάρα πολύ γρήγορους ρυθμούς. Μπήκε από δω πέρα μέσα στο σκάφος συνοδεία. Το τοποθέτησαν και τον έβαλαν εδώ πέρα σε αυτό το σημείο κι έκατσε. Δεξιά και αριστερά του τον είχαν αστυνομικοί» περιέγραψε.

«Η Καρολάιν ήθελε να βαφτίσει την κόρη της στις Φιλιππίνες»

Η συνήγορος της συμβούλου ψυχικής υγείας του ζευγαριού, Σταματία Μάρκου, είπε ότι η Καρολάιν είχε ζητήσει από σύζυγό της να χωρίσουν πριν καν ξεκινήσουν τις συνεδρίες με την εντολέα της. Ενδεικτικό ήταν ότι είχε αποφασίσει η βάφτιση του παιδιού να γίνει στις Φιλιππίνες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega.

«Η Καρολάιν είχε αποφασίσει να χωρίσει και πήγε για να την συμβουλευτεί πώς θα διαχειριστεί την οριστική διάσπαση της έγγαμης σχέσης της. Η 20χρονη δε δεχόταν να έχει οποιοσδήποτε σχέσεις με τους γονείς του καθ’ ομολογίαν δράστη, γεγονός που δείχνει την οριστική ρήξη στις σχέσεις του ζευγαριού και δεν του είχε κρύψει τη βούλησή της να φύγει από το σπίτι» τόνισε η κυρία Μάρκου.