Συναγερμός για εξαφάνιση 35χρονης στους Αμπελόκηπους

Συναγερμός για εξαφάνιση 35χρονης στους Αμπελόκηπους

Εκδόθηκε Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σε αναζήτηση μιας 35χρονης που εξαφανίστηκε στους Αμπελόκηπους στην Αθήνα βρίσκονται οι αρχές, ενώ το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Missing Alert για την Αρούζ Ασχάρ.

«Την 1/7/2021, εξαφανίστηκε από την περιοχή των Αμπελοκήπων στην Αθήνα, η Αρούζ Ασχάρ, 35 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αρούζ Ασχάρ στις 2/7/2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Αρούζ Ασχάρ έχει ύψος 1.60 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο παντελόνι, μαύρη κοντομάνικη μπλούζα και ασημί σανδάλια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

 

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...