Λαμία: Μητέρα ζούσε τον εφιάλτη από τον ίδιο της τον γιο – Την ξυλοκοπούσε και την έστειλε στο νοσοκομείο

Λαμία: Μητέρα ζούσε τον εφιάλτη από τον ίδιο της τον γιο – Την ξυλοκοπούσε και την έστειλε στο νοσοκομείο

O 41χρονος πήρε τον δρόμο για τη φυλακή - Τι εξετάζεται για την κακοποιημένη μητέρα του

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας για καιρό ήταν μια 64χρονη γυναίκα στη Λαμία, με υπεύθυνο τον ίδιο της τον γιο.

Όπως μετέδωσε το lamiareport.gr, την περασμένη Δευτέρα (28/06) ο 41χρονος χτύπησε για ακόμη μία φορά άγρια τη μητέρα του και η γειτονιά «σηκώθηκε» στο πόδι από τις φωνές της 64χρονης.

Γείτονες ειδοποίησαν αμέσως τις Αρχές και Αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι όπου βρήκαν τη γυναίκα χτυπημένη. Την πόρτα μάλιστα τους την άνοιξε ο ίδιος ο 41χρονος που ισχυρίστηκε ότι η μητέρα του είχε πέσει μόνη της στο μπάνιο πριν από τρεις ημέρες και είχε χτυπήσει.

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας για παροχή βοήθειας και εκεί ο γιατρός βεβαίωσε ότι τα τραύματα ήταν σαφώς πιο πρόσφατα. Τότε αποκάλυψε κι εκείνη στους αστυνομικούς ότι την είχε χτυπήσει ο γιος της και όχι μόνο μία φορά, ωστόσο τους δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη.

Σύμφωνα με το τοπικο μέσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 41χρονος χτύπησε τη μητέρα του. Τον περασμένο Μάιο είχε βγει εισαγγελική διάταξη με τον περιοριστικό όρο ο γιος να μην μπορεί να πλησιάζει το σπίτι αλλά και γενικότερα τη μητέρα του, σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων, ωστόσο ο ίδιος έμενε το τελευταίο διάστημα μαζί της.

Έτσι, προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα και συνελήφθη, ενώ κρατήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου που προγραμματίστηκε για το μεσημέρι της Τετάρτης (30/06).

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας επέβαλε στον δράστη ποινή 3 χρόνια και 10 μήνες χωρίς δυνατότητα αναστολής, που σημαίνει ότι ο 41χρονος πήρε τον δρόμο για τη φυλακή.

Πλέον, για την 64χρονη γυναίκα, εξετάζεται η δυνατότητα εισαγωγής της στο Παράρτημα ΑμεΑ Φθιώτιδας στον Δομοκό, καθώς είναι κακοποιημένη, ταλαιπωρημένη και χρειάζεται φροντίδα. Όσοι γνωρίζουν την ιστορία της κάνουν λόγο για μια ευτυχισμένη οικογένεια μέχρι τη μέρα - πριν από αρκετά χρόνια - που έχασε τον σύζυγό της. Έκτοτε όλα άλλαξαν και κυρίως η συμπεριφορά του γιου της που έφτασε στο σημείο να τη χτυπάει.