Χανιά: Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου της Γαλλίδας – Ποια η επικρατέστερη εκτίμηση

Χανιά: Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου της Γαλλίδας – Ποια η επικρατέστερη εκτίμηση

Πού και σε ποια κατάσταση βρέθηκε η σορός της

Τραγικό τέλος στα Χανιά βρήκε η 29χρονη γαλλίδα τουρίστρια Βιολέτ Γκιγκανό, η οποία ήταν αγνοούμενη από τις 24 Ιουνίου και εντοπίστηκε νεκρή χθες, Πέμπτη (01/07), με τις αρχές να προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος όσον αφορά στις συνθήκες θανάτου της.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η αρχή του τραγικού τέλους άρχισε 3 χλμ πριν την επιστροφή της στον Κριό. Η 29χρονη είχε διανύσει το μονοπάτι Ε4 πραγματοποιώντας τη διαδρομή Κριός – Λαφονήσι. Κατά την επιστροφή της στο Ακρωτήρι του Κριού, 3 χλμ πριν, αντί να στρίψει αριστερά κατευθύνθηκε στα δεξιά της.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, η επικρατέστερη εκτίμηση δεν είναι ότι έπεσε στη χαράδρα, αλλά ότι η άτυχη κοπέλα, έχοντας χάσει πλέον τον προσανατολισμό της και χωρίς να γνωρίζει προς τα πού να κατευθυνθεί για την επιστροφή της, έχασε τις δυνάμεις της.

Άλλωστε, τις ημέρες εκείνες επικρατούσαν πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 29χρονη ούσα αποπροσανατολισμένη και κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες καύσωνα, εξαντλήθηκε και χάθηκε. Εξετάζεται, δηλαδή, ότι ίσως η κοπέλα έχασε πλέον τις δυνάμεις της και αυτό την οδήγησε στη μοιραία κατάληξη.

Να σημειωθεί ότι το σώμα της λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν αυτές τις ημέρες βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το creta24.gr, η νεαρή βρέθηκε πεσμένη ανάσκελα, ενώ από την πρώτη εικόνα δεν φαίνεται να είχε χτυπήματα.

Σε κάθε περίπτωση, φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου της αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Δείτε το βίντεο:

Φωτογραφία: flashnews.gr

Βίντεο: creta24.gr

Παρακαλούμε περιμένετε ...