Γλυκά Νερά: «Σκότωσε την Καρολάιν γιατί ανακάλυψε ότι διακινούσε ναρκωτικά» – Τι λέει βρετανικό ΜΜΕ

Γλυκά Νερά: «Σκότωσε την Καρολάιν γιατί ανακάλυψε ότι διακινούσε ναρκωτικά» – Τι λέει βρετανικό ΜΜΕ

Ποια η στάση του πατέρα της αδικοχαμένης 20χρονης

Στο στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά και σε ένα πιθανό κίνητρο του γυναικοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, αναφέρεται δημοσίευμα της βρετανικής «Mirror», η οποία ισχυριζέται ότι η 20χρονη Καρολάιν  πιθανόν να είχε ανακαλύψει κάτι για τον σύζυγό της, όπως μια ενδεχόμενη εμπλοκή σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

«Η ελληνική αστυνομία φοβάται ότι ο σύζυγος της Βρετανής Καρολάιν Κράουτς τη σκότωσε αφού ανακάλυψε ότι χρησιμοποιούσε το ελικόπτερό του για διακίνηση ναρκωτικών πανίσχυρων καρτέλ» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Προσθέτει μεταξύ άλλων ότι οι έρευνες στρέφονται και στα οικονομικά του ζευγαριού και στο πώς κατάφερναν να ζουν μια τόσο πλουσιοπάροχη ζωή.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα είχαν κάνει διακοπές στο Ντουμπάι, ενώ αγόρασαν σπίτι αξίας 170.000 ευρώ. Έτσι, όπως λέει πάντα η «Mirror», δημιουργούνται υποψίες εάν τα χρήματα προέρχονταν από τη διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τη Mirror, «οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ίσως η Καρολάιν ανακάλυψε τις δραστηριότητες αυτές του άνδρα της και δεν τις ενέκρινε», ενώ προσθέτει ότι «πηγή αποκαλύπτει ότι ο πιλότος έλεγχε απόλυτα τη σύζυγό του. Μέχρι και εφαρμογή εντοπισμού είχε τοποθετήσει στο κινητό της».

Γλυκά Νερά: «Θα απειλούσε ότι θα τον αφήσει αν ανακάλυπτε εμπλοκή με ναρκωτικά»

Σημειώνεται ότι ο πατέρας της Καρολάιν δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα «The Sun», ότι η κόρη του «είχε ισχυρή αίσθηση τού σωστού και του λάθους» συμπληρώνοντας πως θα τον είχε εγκαταλείψει, αν είχε διαπιστώσει πως εμπλεκόταν με ναρκωτικά. Δηλώσεις μάλιστα που επαναλαμβάνει και στη «Mirror».

«Ο πατέρας της Κάρολαιν δήλωσε σχετικά με αυτό πως η κόρη του ήταν ηθική και πως θα απειλούσε ότι θα τον αφήσει αν ανακάλυπτε εμπλοκή με ναρκωτικά. Προσέθεσε πως φαίνεται να υπάρχει κάποια αλήθεια πίσω από όσα ακούγονται σχετικά με το θέμα» σημειώνει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...