Χρήστος Παππάς: «Τον πήραν και τον μπουζούριασαν» – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας για τη σύλληψη

Χρήστος Παππάς: «Τον πήραν και τον μπουζούριασαν» – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας για τη σύλληψη

«Έδειχνε σαν να είναι ένοχη» - Τι αναφέρει για την 52χρονη που τον υπέθαλπτε

Τις στιγμές πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της σύλληψης του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά σε διαμέρισμα στο Ζωγράφου, περιέγραψε το πρωί της Παρασκευής (02/07) μια αυτόπτης μάρτυρας που κατοικεί στην περιοχή.

Μιλώντας στο OPEN, η γυναίκα περιέγραψε πώς ακριβώς εκτυλίχθηκε το συμβάν: «Χθες βράδυ άνοιξα την πόρτα του σπιτιού μου για να ταΐσω τα ζωάκια μου και μπούκαρε ένας κύριος ρωτώντας με εάν είδα κάποιον. Απαντώ «όχι» και τον ρώτησα ποιος είναι. Μου απάντησε ότι είναι από την Ασφάλεια», είπε η ίδια, προσθέτοντας ότι «τον είδα τον Χρήστο Παππά. Τον πήραν και τον “μπουζούριασαν”. Η είσοδος των αστυνομικών έγινε από την κεντρική πόρτα».

Όσον αφορά στην 52χρονη που τον υπέθαλπτε, η αυτόπτης μάρτυρας υποστήριξε ότι «ήταν κλειστός άνθρωπος. Την έβλεπα πρωί βράδυ που πήγαινε βόλτα τον σκύλο. Μιλούσαμε, αλλά δεν είχα δει κανέναν άνδρα όλο αυτό το διάστημα. Ήταν παντρεμένη, αλλά ο σύζυγός της πέθανε πριν από περίπου έναν χρόνο. Τους τελευταίους μήνες έδειχνε σαν να είναι ένοχη, σαν κάτι να είχε και δεν μου άρεσε ο τρόπος της. Δεν μιλούσε εύκολα, δεν έβγαζε κουβέντα εύκολα».