Στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ έπεσαν δύο έμποροι ναρκωτικών στην Αθήνα – Εντοπίστηκαν και 147.570 ευρώ σε κρυψώνα τους

Στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ έπεσαν δύο έμποροι ναρκωτικών στην Αθήνα – Εντοπίστηκαν και 147.570 ευρώ σε κρυψώνα τους

Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν στον Άγιο Παντελεήμονα

Μια ακόμα σημαντική επιτυχία υπήρξε σήμερα (30/6) για τη δίωξη ναρκωτικών της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά τη σύλληψη δύο εμπόρων ναρκωτικών στην Αθήνα. Οι αλλοδαποί εκτός από 7,2 κιλά κάνναβης, είχαν σε κρυψώνα τους ένα πιστόλι και σχεδόν 148 χιλιάδες ευρώ!

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία:

«Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν -3.200- γραμμ. κάνναβης, -4.000- γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), -2- ζυγαριές ακριβείας, πιστόλι και το χρηματικό ποσό των -147.570- ευρώ

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 14-6-2021 στον Άγιο Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 63 και 33 ετών, για παράβαση της Νομοθεσίας περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών και περί Όπλων.

Στο πλαίσιο εντοπισμού από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών ύποπτης οικίας όπου επισκέπτονταν τοξικοεξαρτημένοι, διενεργήθηκε έρευνα όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -13- γραμμ. κάνναβης, πιστόλι, ηλεκτρονική ζυγαριά και το χρηματικό ποσό των -147.570- ευρώ.

Ακολούθως, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, που διερευνούσαν την εγκληματική δράση των ανωτέρω συλληφθέντων, πραγματοποίησαν έρευνα σε έτερη οικία που είχαν μισθώσει οι ανωτέρω, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-3.200- γραμμ. κάνναβης,
-4.000- γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα),
-2- ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».