Ηλικιωμένη με άνοια ζούσε δίπλα στο νεκρό αδελφό της στη Λαμία

Ηλικιωμένη με άνοια ζούσε δίπλα στο νεκρό αδελφό της στη Λαμία

Η τραγική ιστορία αποκαλύφθηκε μετά από κλήση περίοικων στην Αστυνομία λόγω της δυσοσμίας

Η δυσοσμία από ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Λαμίας, αποκάλυψε μια οικογενειακή τραγωδία.

Ένας 83χρονος είχε χάσει τη ζωή του και η 80χρονη με άνοια αδελφή του με την οποία συγκατοικούσε, δεν καταλάβαινε ότι ο αδελφός της ήταν νεκρός, για να ειδοποιήσει τους συγγενείς τους. Από το διαμέρισμα αναδυόταν δυσοσμία, που ανησύχησε τους γείτονες οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lamiareport.gr.

Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο διαμέρισμα, αντίκρισαν την 80χρονη, που δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον και τον 83χρονο νεκρό σε προχωρημένη σήψη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η μικρότερη αδελφή τους που τους φρόντιζε και διαμένει σε διαμέρισμα άλλου ορόφου στην ίδια πολυκατοικία, τους είδε για τελευταία φορά το περασμένο Σάββατο.

Σοβαροί προσωπικοί λόγοι την υποχρέωσαν να μείνει μακριά τους για το επόμενο 48ωρο, διάστημα που ο αδελφός της, που αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας, φαίνεται να κατέληξε. Δυστυχώς η αδελφή τους που πάσχει από άνοια, δεν μπορούσε να αντιληφθεί τι είχε συμβεί ή να ειδοποιήσει κάποιον και έμεινε χωρίς να το γνωρίζει με το νεκρό άνδρα.

Με μέριμνα της Αστυνομίας διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας για παροχή βοήθειας.