Γλυκά Νερά: «Την πίεζε ο Μπάμπης για κάποια πράγματα που δεν ήθελε να γίνουν ή να κάνει»

Γλυκά Νερά: «Την πίεζε ο Μπάμπης για κάποια πράγματα που δεν ήθελε να γίνουν ή να κάνει»

Συγκλονίζει ο πνευματικός αδελφός της Καρολάιν - «Φαινόταν προβληματισμένη, σαν κάτι να έκρυβε»

Μόνο χαμόγελα και όμορφες παιδικές στιγμές έχει να θυμάται από την Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά ο πνευματικός αδελφός της, Άγγελος.

Κατάγεται από τις Φιλιππίνες και νονά του είναι η Σούζαν, η μητέρα της 20χρονης που ανέλαβε την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Συγκλονισμένος και εξοργισμένος, ο Άγγελος μιλά για πρώτη φορά με τη δολοφονία της Καρολάιν, ξεσπώντας κατά του γυναικοκτόνου.

«Θυμός, πολύ θυμός και μίσος βασικά. Το είχα υποψιαστεί από την αρχή ότι ο σύζυγος της ήταν πίσω από τη δολοφονία. Η στάση του και η συμπεριφορά του τον πρόδωσαν», σημειώνει στο MEGA.

Γλυκά Νερά: «Η Σούζαν θα μεγαλώσει τη Λυδία όπως πρέπει»

«Η νονά Σούζαν σίγουρα θα νιώθει πολύ προδομένη. Σοκαρισμένη, πληγωμένη, χαροκαμένη. Δεν το περίμενε από τι έχω μάθει. Ξέρω τη νονά και θα τη μεγαλώσει σωστά και όπως πρέπει», αναφέρει ο Άγγελος.

«Την είχα σαν αδερφή μου» λέει με τρεμάμενη φωνή. «Κόπηκε η καρδιά στη μέση όταν το έμαθα. Ήταν πολύ καλό κορίτσι. Από τα καλύτερα. Σαν αδερφή μου που δεν έχω» πρόσθεσε.

«Ο Μπάμπης είχε σχέδιο. Δεν ήταν τυχαίο»

Ο ίδιος έμαθε τη σοκαριστική είδηση της δολοφονίας από την τηλεόραση. Εκείνα τα λεπτά ήταν εφιαλτικά. Ακόμα και σήμερα 48 ημέρες μετά είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσει ότι η Κάρολ όπως τη φώναζε, έχει φύγει. «Έκλαψα πολύ. Έψαχνα τρόπους να μάθω τι γινόταν. Ποιος ήταν ο σκοπός του; Τι ακριβώς ήθελε. Είχε σχέδιο. Δεν ήταν τυχαίο. Την είχε διαλέξει και ήθελε να κάνει παιδιά από νωρίς» υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, κάνει λόγο για ψυχρό άνθρωπο και εύχεται να καταδικαστεί. «Είναι ένας ψυχρός άνθρωπος χωρίς συναισθήματα. Ό,τι και να γίνει τώρα, η Καρολάιν δεν γυρίζει. Αν όπως έλεγε την αγαπούσε ας την άφηνε να φύγει, όχι να τη σκοτώσει» σημειώνει.

Όπως υποστηρίζει ο Άγγελος, η Καρολάιν ήταν κλειστός χαρακτήρας, δεν μίλαγε εύκολα δεν ανοιγόταν. Μόλις δύο μήνες πριν ήταν και η τελευταία τους επικοινωνία. Φαινόταν προβληματισμένη, σαν κάτι να έκρυβε, όπως αποκαλύπτει «Ήταν ένα αγγελούδι, άγια κοπέλα με μεγάλη ψυχή και καρδιά. Μιλήσαμε κανά δίμηνο πιο πριν. Έδειχνε ευτυχισμένη, αλλά μου φαινόταν ότι κάτι την προβλημάτιζε και τελικά είχα δίκιο. Έδειχνε μπερδεμένη σε κάποιες φορές και λίγο αγχωμένη όπως μιλάγαμε. Μετά τη γέννα δεν ήταν καλά και το έδειχνε. Την πίεζε ο Μπάμπης για κάποια πράγματα που δεν ήθελε να γίνουν ή να κάνει. Σαν να σχεδίαζε κάτι και να μην ήθελε να κάνει αυτό που της έλεγε ο Μπάμπης» πρόσθεσε.

«Η αγκαλιά που έδωσε στην πεθερά του ήταν μαχαίρι στην καρδιά όλων», υπογράμμισε.