Γλυκά Νερά: «Στα μάτια της Λυδίας θα βλέπει την κόρη της» – Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: «Στα μάτια της Λυδίας θα βλέπει την κόρη της» – Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν

Πού θα γίνονται οι συναντήσεις της οικογένειας του γυναικοκτόνου με το παιδί

Στην απόφαση ανάθεσης της προσωρινής επιμέλειας της μικρής Λυδίας στην οικογένεια της Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγωνστόπουλο στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, αναφέρθηκε το πρωί της Τρίτης (29/06) ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 20χρονης.

«Κάποια στιγμή θα το παραλάβει το μωρό, μέχρι αύριο θα το έχει παραλάβει. Εκτελείται η διάταξη της εισαγγελέως, με την οποία αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα από τον πατέρα, ανατέθηκε η επιμέλεια στους γονείς της Καρολάιν, και καθορίστηκε και μια επικοινωνία του παιδιού, πέντε φορές τον μήνα επί ένα τετράωρο την ημέρα, με τους γονείς του δράστη», τόνισε ο Αθανάσιος Χαρμάνης στο Mega.

«Χθες όταν έφτασε η μητέρα της Καρολάιν στον Βόλο στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για να της πάρουν συνέντευξη. Έχει το πένθος της η γυναίκα δεν θέλει δημοσιότητα. Στήσαμε ολόκληρη επιχείρηση να μπω με το αυτοκίνητό μου μέσα στο πλοίο να πάρω την κ. Σουζάνα για να μην βγει στις κάμερες. Και οργανώνουμε και σήμερα μια επιχείρηση, για να μεταφερθεί το μωρό με ασφάλεια στην Αλόννησο», υπογράμμισε.

Γλυκά Νερά: «Αν θελήσουν να τη δουν, θα βρουν ανοιχτή πόρτα από την άλλη πλευρά»

«Η μητέρα της Καρολάιν, όταν άκουσε την απόφαση, προστέθηκαν κάποια ψήγματα χαράς στην απέραντη θλίψη της. Στα μάτια αυτού του παιδιού θα βλέπει την Καρολάιν και της μοιάζει και καταπληκτικά, όπως μου είπε. Το παιδί το είχε δει τελευταία φορά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, όταν είχαν κάνει στην Αλόννησο διακοπές το ζευγάρι», τόνισε ακόμα ο κ. Χαρμάνης, αναφορικά με το πώς δέχτηκε τα καλά νέα η μητέρα της αδικοχαμένης 20χρονης.

«Είπαμε από την πρώτη στιγμή ότι οι γονείς του δράστη έχουν σπίτι στην Αλόννησο και θα μπορούν αν το επιθυμούν να βλέπουν και περισσότερες φορές το παιδί από αυτές που προβλέπονται από τη διάταξη. Αν θελήσουν να τη δουν, θα βρουν ανοιχτή πόρτα από την άλλη πλευρά. Και το θέλουν κιόλας, γιατί όσο περισσότερη αγάπη παίρνει αυτό το παιδί, τόσο το καλύτερο. Οι συναντήσεις θα γίνονται στον χώρο του σπιτιού των γονιών της Καρολάιν» πρόσθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας.

«Η απόφαση είναι προσωρινή, πιστεύω μέχρι τον Σεπτέμβριο θα υπάρξει οριστική απόφαση. Για το μεγάλωμα της μικρής οι γονείς της Καρολάιν θα ζητήσουν τη γνώμη ειδικών επιστημόνων και θα προχωρήσουν. Αισθάνονται το βάρος της ευθύνης. Θα ζητήσουν σίγουρα τη βοήθεια των ειδικών. Είναι νέα, δυνατή και πολύ καλός άνθρωπος η μητέρα της Καρολάιν», εξήγησε.

«Τώρα οι γονείς της Καρολάιν περιμένουν απαντήσεις από την ολοκλήρωση της ανάκρισης ώστε να βρεθεί το κίνητρο. Τελειώσαμε με το επείγον θέμα του παιδιού. Τώρα θα ασχοληθούμε με την ποινική δικογραφία, να συνδράμουμε και εμείς στο έργο του ανακριτή. Υπάρχουν αρκετά σκοτεινά σημεία, τα οποία ήδη διερευνά ο ανακριτής. Υπάρχουν διάφορα θέματα που ερευνώνται», ανέφερε κλείνοντας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...