Γλυκά Νερά: Νέο βίντεο του πιλότου μέσα από τη φυλακή – Βάζει νερό στις γάτες

Γλυκά Νερά: Νέο βίντεο του πιλότου μέσα από τη φυλακή – Βάζει νερό στις γάτες

Το ψέμα του 33χρονου στην Αστυνομία

Νέο βίντεο με εικόνες του 33χρονου πιλότου από την καθημερινότητα του στις φυλακές Κορυδαλλού είδε το φως της δημοσιότητας.

Στις αποκλειστικές εικόνες της έκτης πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού όπου κρατείται, ο πιλότος φαίνεται ψυχρός και ατάραχος, σαν να έχει προσαρμοστεί πλήρως στις νέες συνθήκες διαβίωσης.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο 33χρονος αν και έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τον σκύλο της οικογένειας, στην φυλακή ασχολείται με τα γατάκια που υπάρχουν εκεί.

Όπως μετέδωσε το Star μέσα στο κελί, ο 33χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος μιλάει μόνο για τη μικρή Λυδία, την κόρη του και για την κηδεμονία. Δεν έχει μιλήσει καθόλου για τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν. Εμπιστεύεται μόνο τον συγκρατούμενο του, ένα πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών. Μ’ αυτόν μιλάει συνέχεια και με τους συγγενείς του από το καρτοτηλέφωνο της φυλακής.

Το ψέμα του 33χρονου στην Αστυνομία

Την ίδια ώρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ εντύπωση είχε προκαλέσει στις Αρχές η κίνηση του δολοφόνου ελάχιστα λεπτά μετά το έγκλημα στις 4:36 να μπει και να τσεκάρει το gmail του.

Τον ρώτησε ο ανακριτής στην απολογία του και εκείνος απάντησε ότι του είχε έρθει ένα μειλ απο την Καρολάιν το οποίο ήταν το μειλ με το περιεχόμενο «you're stupid». 

Από την ανάλυση όμως του κινητού αποκαλύπτεται ότι το συγκεκριμένο μήνυμα το έχει δει από τις 23:18, δηλαδή πέντε ώρες πριν. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, πιθανώς μπήκε να δει κάποιο μέιλ που περίμενε ή να διαγράψει μήνυμα που δεν έπρεπε να πέσει στην κατοχή της αστυνομίας.

Δείτε τις εικόνες στο 4:14: