Γλυκά Νερά: «Θα του έσπαγα το κεφάλι» – Το ξέσπασμα του πατέρα της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: «Θα του έσπαγα το κεφάλι» – Το ξέσπασμα του πατέρα της Καρολάιν

«Ήταν λες και ένα παγωμένο χέρι ξερίζωσε την καρδιά μου»

Την οργή και την απέραντη θλίψη του για τη δολοφονία της Καρολάιν από τα χέρια του συζύγου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στα Γλυκά Νερά, εξέφρασε ο πατέρας της αδικοχαμένης 20χρονης, μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα «The Sun».

«Όταν ανακάλυψα τι είχε συμβεί, η μόνη έγνοια μου ήταν ότι δεν γνώριζα όταν αυτός ήταν εδώ (σ.σ στην Αλόννησο). Θα του έσπαγα το κεφάλι και θα αναλάμβανα πλήρως τις συνέπειες των πράξεών μου», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ντέιβιντ Κράουτς, αναφερόμενος στον γυναικοκτόνο που αφαίρεσε τη ζωή της κόρης του και στη συνέχεια έπαιξε θέατρο για περίπου 37 μέρες, προσπαθώντας να απαλλαγεί από την ευθύνη του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Αναφορικά με τη θλιβερή απώλεια του κοριτσιού του, ο 78χρονος υπογράμμισε: «Ποτέ δεν θα ξεχάσω πώς ένιωσα. Ήταν λες και ένα παγωμένο χέρι ξερίζωσε την καρδιά μου. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου».

Ο κ. Κράουτς αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο εμπλοκής του 33χρονου πιλότου σε παράνομες δραστηριότητες, λέγοντας ότι η Καρολάιν είχε μέσα της πολύ ισχυρό το αίσθημα του σωστού και του λάθους και θα τον είχε αφήσει αν είχε βρει κάποια εμπλοκή του.

Σχετικά με την επιμέλεια της εγγονής του, ο ίδιος επισημαίνει ότι «όλο το νησί ήταν στο πλευρό μας στην προσπάθειά μας να πάρουμε την πλήρη επιμέλεια της μικρής Λυδίας».