Γλυκά Νερά: Ψυχρός και ανέκφραστος ο 33χρονος πιλότος – Ποιο πόστο αναλαμβάνει στη φυλακή

Γλυκά Νερά: Ψυχρός και ανέκφραστος ο 33χρονος πιλότος – Ποιο πόστο αναλαμβάνει στη φυλακή

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από τις φυλακές Κορυδαλλού

Προσαρμοσμένος στις συνθήκες κράτησής του δείχνει ότι είναι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο άνθρωπος που δολοφόνησε τη σύζυγό του, Κάρολαιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά και στη συνέχεια σκηνοθέτησε ληστεία, παίζοντας «θέατρο» για 37 ολόκληρες ημέρες.

Όπως φαίνεται από το νέο υλικό μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο γυναικοκτόνος συνεχίζει να δείχνει ψυχρός, απόλυτα ήρεμος και ανέκφραστος, ενώ την περισσότερη ώρα, μέχρι στιγμής, την περνάει στο κελί του, στην έκτη πτέρυγα, μαζί τον συγκρατούμενό του, πρώην σωφρονιστικό με τον οποίο έχει επιλέξει να βρίσκεται.

Τις επόμενες ημέρες ο δολοφόνος θα αναλάβει τη γραφειοκρατική δουλειά για την τροφοδοσία της φυλακής, καθώς από την πρώτη στιγμή είχε ζητήσει να εργαστεί, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στη διευθύντρια του σωφρονιστικού καταστήματος.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα έχει τα πρώτα του επισκεπτήρια εκτός από τον συνήγορο υπεράσπισής του, με τους γονείς και τον αδερφό του να τον επισκέπτονται.

Γλυκά Νερά: Βίντεο ντοκουμέντο από τις φυλακές Κορυδαλλού

Παράλληλα, νέο αποκαλυπτικό υλικό έχει καταγράψει τον κατηγορούμενο, τον οποίο δείχνει να συνομιλεί πιθανόν με συγγενικό του πρόσωπο, χρησιμοποιώντας το καρτοτηλέφωνο της έκτης πτέρυγας.

Στο αποκαλυπτικό υλικό ο πιλότος φαίνεται να έχει τον αυτοέλεγχό του, από τη στάση του σώματός του δεν παραπέμπει σε άτομο που νοιώθει ενοχές, ενώ γυρνά και με αργά βήματα επιστρέφει στο κελί του.

«Οπωσδήποτε είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει συναισθήματα και είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει ενοχές. Δεν ζητάει ποτέ συγγνώμη γιατί δεν έχει τύψεις» είπε στο MEGA ο ψυχολόγος Δημήτρης Σούρας.