Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το κελί του 33χρονου πιλότου – Τι ζήτησε να του φέρουν

Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το κελί του 33χρονου πιλότου – Τι ζήτησε να του φέρουν

Με ποιούς συγκρατούμενους κάνει παρέα

Στιγμιότυπα από τις πρώτες μέρες της κράτησης του 33χρονου πιλότου στις φυλακές Κορυδαλλού είδαν το φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται στις φωτοραφίες που εξασφάλισε το Star και η Κατερίνα Ρίστα, ο πιλότος προαυλίζεται στην πτέρυγα ΣΤ' όπου κρατείται.

Πρόκειται για φωτογραφίες  από το κελί του 33χρονου πιλότου. Σε αυτές φαίνεται ότι υπάρχει ψυγείο, φούρνος μικροκυμάτων, ανεμιστήρας, κοινόχρηστη τουαλέτα, πλαστικές καρέκλες και τηλεόραση.

Ο μοναδικός που τον έχει δει μέχρι στιγμής είναι ο δικηγόρος του, ο οποίος μίλησε στην δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου. «Τον έχω δει δύο φορές, είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος. Αυτό το οποίο τον ενδιαφέρει άμεσα πέρα από την τιμωρία του, είναι το συμφέρον του ανήλικου τέκνου του» είπε.

Άνθρωποι των φυλακών αναφέρουν ότι ο 33χρονος έχει εγκλιματιστεί ήδη, ενώ τις τελευταίες ώρες επικοινωνεί με κάποιους συγκρατούμενούς του. Είναι τρεις μέσα στο κελί και πιο στενή σχέση έχει με έναν πρώην σωφρονιστικό, ο οποίος εκτίει ποινή για διακίνηση ναρκωτικών στα Ιωάννινα.

Ο συζυγοκτόνος έχει ζητήσει κάποια βιβλία ενώ πριν λίγες μέρες είχε ζητήσει να ενταχθεί σε πρόγραμμα εργασίας καθώς τα μεροκάματα στη φυλακή μπορούν να μειώσουν την ποινή.