Ανατροπή από τον ιατροδικαστή που διαψεύδει πως υπήρξε βιασμός 6χρονου από 12χρονο – Δείτε το βίντεο

Ανατροπή από τον ιατροδικαστή που διαψεύδει πως υπήρξε βιασμός 6χρονου από 12χρονο – Δείτε το βίντεο

Η καταγγελία είχε γίνει από τη θεία του θύματος, αλλά ο γιατρός τονίζει ότι από την εξέταση δεν προκύπτει κάτι τέτοιο

Το άκουσμα της είδησης και η καταγγελία σόκαρε τους πάντες, καθώς ο βιασμός ενός 6χρονου από 12χρονο, ακούγεται σαν κάτι απίστευτο. Τα πράγματα, όμως μπαίνουν σε μια σειρά, καθώς ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Νίκος Κιφνίδης, διαψεύδει πως υπήρξε βιασμός 6χρονου από 12χρονο στην Κομοτηνή.

Η καταγγελία για βιασμό που έγινε την Πέμπτη 17 Ιουνίου στο Αστυνομικό Τμήμα Κομοτηνής, ωστόσο δεν προέκυψαν ευρήματα βιασμού.

«Το παιδί το εξέτασα στις 17 Ιουνίου μετά την καταγγελία της θείας του και ύστερα σχετική παραγγελία του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής. Διαπίστωσα ότι το παιδί δεν φέρει κακώσεις σώματος και δεν υπάρχουν κάποια ιατροδικαστικά ευρήματα που να συνηγορούν υπέρ της παρά φύση συνουσίας. Δηλαδή, δεν υπάρχουν ούτε ρήξεις βλεννογόνων ούτε τίποτα. Όπως καταλαβαίνετε δεν πρόκειται για βιασμό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κιφνίδης στην ΕΡΤ Κομοτηνής.

«Το πόρισμα ακόμα δεν έχει βγει καν, δεν το έχουμε στείλει ούτε στις αρμόδιες Αρχές που διέταξαν την εξέταση. Δεν έχω στείλει τίποτα ακόμα και διαψεύδεται ότι υπήρξε βιασμός», πρόσθεσε ο κ. Κιφνίδης.