Ατζέντης Αντετοκούνμπο: Ο Γιάννης θα πάει στο Τόκιο αν η Εθνική μπάσκετ προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ατζέντης Αντετοκούνμπο: Ο Γιάννης θα πάει στο Τόκιο αν η Εθνική μπάσκετ προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Δεν μπορεί να συμμετάσχει στο Προολυμπιακό τουρνουά στον Καναδά γιατί έχει αγώνες με τους Μπακς

Η αγάπη του Γιάννη Αντετοκούνμπο για την εθνική Ελλάδας μπάσκετ είναι δεδομένη, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του. Ο Γιώργος Πάνου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της εκπομπής «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, τόνισε ότι ο σταρ του ΝΒΑ θα πάει στο Τόκιο εφόσον το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προκριθεί στους Ολυμπιακούς αγώνες.

«Ο στόχος είναι να είναι εκεί. Πάντα να είναι όταν μπορεί, είναι υγιής και διαθέσιμος», είπε ο εκπρόσωπος του παίκτη των Μιλγουόκι Μπακς. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην πορεία του κορυφαίου Έλληνα μπασκεμπολίστα στο ΝΒΑ και στην ομάδα με την οποία έχει συνδέσει όλα του τα χρόνια εκεί. Απέδωσε την επιτυχία του στη μεγάλη εμπειρία που έχει αποκτήσει, αλλά και στην τύχη που είχε. Βεβαίως, εξήγησε ότι για να είναι στο πλευρό του ένας τέτοιος παράγοντας, ο οποιοσδήποτε πρέπει «να έχει δουλέψει πολύ, ώστε να την αρπάξει».

Ρωτήθηκε και για τον Κώστα Αντετοκούνμπο, που ήταν μέχρι τώρα στους Λέικερς μαζί με τον ΛεΜπρον Τζέιμς και ανέφερε: «Στόχος του είναι να βρει έναν χώρο και χρόνο συμμετοχής σε ένα περιβάλλον που και θα τον εμπιστευτεί και θα του δώσει χρόνο να παίξει, για να βγάλει τη δουλειά που έχει κάνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια».