Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία εξετάζουν οι αρχές για τα κίνητρα του συζυγοκτόνου

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία εξετάζουν οι αρχές για τα κίνητρα του συζυγοκτόνου

Η Καρολάιν έψαχνε για σπίτι για να φύγει μακριά από τον πιλότο - Πού είχε ταξιδέψει η κοπέλα έναν μήνα πριν τη δολοφονία της - Ποιος πλήρωσε για το οικόπεδο στο Πικέρμι

Άφωνη από το σοκ παραμένει η κοινή γνώμη στην Ελλάδα και το Έγκλημα στα Γλυκά Νερά με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της. Οι αρχές εξετάζουν νέα στοιχεία για τα κίνητρα του 33χρονου συζυγοκτόνου, διότι είναι πεπεισμένοι στην Ασφάλεια ότι δεν έχει πει όλη την αλήθεια στην ομολογία του για το φόνο της μητέρας του παιδιού του.

Στο... μικροσκόπιο των αρχών έχουν έχει μπει τόσο το οικόπεδο στο Πικέρμι που φέρεται να είχε κλείσει το ζευγάρι και σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star είχε χρηματοδοτήσει εξ' ολοκλήρου η οικογένεια της Καρολάιν. ¨Οπως μεταδόθηκε το οικόπεδο κόστιζε 55.000 ευρώ και από τους γονείς της κοπέλας δόθηκαν τα 50.000 ευρώ, έστω και αν το κτήμα γράφτηκε στο όνομα του καθ' ομολογίαν δολοφόνου, πιλότου.

Ωστόσο, από το Mega και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ήρθε στην επιφάνεια μια άλλη πληροφορία για την Καρολάιν και αφορά ένα ταξίδι της στη Σούδα της Κρήτης με ελικόπτερο, χωρίς τον σύζυγό της. Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε περίπου το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, έναν μήνα πριν την δολοφονία της 20χρονης και λέγεται ότι απώτερος σκοπό είχε την ενοικίαση σπιτιού στο νησί.

Παράλληλα, όλο και πιο συχνά πλέον τίθεται το ερώτημα για ποιον λόγο δεν έχει γίνει ακόμα αναπαράσταση της δολοφονίας, ώστε να δείξει ο συζυγοκτόνος πώς έκανε τον φόνο ή πώς ισχυρίζεται ότι τον διέπραξε, διότι τα στοιχεία δεν συμφωνούν με όσα έχει πει.

Η ιατροδικαστική έρευνα έρχεται σε αντίθεση με όσα έχει καταθέσει ο πιλότος και οι ειδικοί εκτιμούν ότι μια αναπαράσταση θα έριχνε φως στο τι πραγματικά συνέβη.

Κι όλα αυτά ενώ υπάρχει και το μέγα ζήτημα της επιμέλειας της ενός χρονού κόρης του ζευγαριού, Λυδίας, καθώς η οικογένεια της Καρολάιν θέλει να την έχει αποκλειστικά κι όχι μαζί με εκείνη του δράστη.