Πετράλωνα: Στη φυλακή ο κατηγορούμενος για τον βιασμό της καθαρίστριας – Χτύπησε το κεφάλι του στο τοίχο

Πετράλωνα: Στη φυλακή ο κατηγορούμενος για τον βιασμό της καθαρίστριας – Χτύπησε το κεφάλι του στο τοίχο

Αστυνομικοί τον ακινητοποιήσουν για να ηρεμήσει

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 35χρονος, Βουλγαρικής καταγωγής, που κατηγορείται για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας, στα Πετράλωνα.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της απολογίας του αρνήθηκε ότι επιτέθηκε στην 50χρονη γυναίκα, την έσυρε στο διαμέρισμα του και την βίασε πολλές φορές. Ωστόσο, ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του και τον έκριναν προφυλακιστέο.

Μάλιστα την ώρα που ο κατηγορούμενος βγήκε από το γραφείο του εισαγγελέα σε μια αιφνίδια κίνηση άρχισε να χτυπά το κεφάλι του στον τοίχο με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί της συνοδείας του να το ακινητοποιήσουν προκειμένου να ηρεμήσει.

Ο φερόμενος ως συνεργός του 35χρονου, ο οποίος κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία, μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Ο 35χρονος, ο οποίος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις κατηγορούμενος για αρπαγή, βιασμό κατ´ εξακολούθηση, αντίσταση και επικίνδυνη σωματική βλάβη, σύμφωνα με την κατηγορία επιτέθηκε σε 50χρονη γυναίκα η οποία εργαζόταν ως καθαρίστρια στην πολυκατοικία όπου διαμένει. Η γυναίκα κατήγγειλε ότι ενώ καθάριζε τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας ο κατηγορούμενος της επιτέθηκε, την έσυρε στο διαμέρισμα του και την βίασε πολλές φορές.

Ο κατηγορούμενος αρχικά διέφευγε της σύλληψης αλλά οι αρχές αξιοποιώντας πληροφορίες τον εντόπισαν στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Στο παρελθόν έχει καταδικαστεί για τον βιασμό φοιτήτριας το 201

Παρακαλούμε περιμένετε ...