Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Μετά την Καρολάιν και το σκυλάκι, ο κίνδυνος ήταν τεράστιος και για το παιδί»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Μετά την Καρολάιν και το σκυλάκι, ο κίνδυνος ήταν τεράστιος και για το παιδί»

«Το παιδί δεν θα είναι καλό να μεγαλώσει με την οικογένεια του καθ' ομολογίαν δολοφόνου», λέει αντιστράτηγος ε.α της ΕΛ.ΑΣ

Την άποψη ότι μετά τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον 33χρονο πιλότο και το κρέμασμα του σκύλου της, «ο κίνδυνος ήταν τεράστιος και για το παιδί», εξέφρασε ο αντιστράτηγος ε.α της ΕΛ.ΑΣ, Α. Κασιμάτης το πρωί της Παρασκευής (25/06).

Μιλώντας στο OPEN, ο κ. Κασιμάτης τάχθηκε υπέρ του να μη δοθεί η επιμέλεια της μικρής Λυδίας στην οικογένεια του γυναικοκτόνου.

«Το παιδί δεν θα είναι καλό να μεγαλώσει με την οικογένεια του καθ' ομολογίαν δολοφόνου», είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως ο κίνδυνος ήταν τεράστιος για το παιδί και σημειώνοντας πως ήταν ειδεχθής επιλογή η πράξη του στραγγαλισμού της Καρολάιν:

«Δεν με απασχολεί τόσο το πώς θα μεγαλώσει η μικρή Λυδία, αλλά το ότι κατάφερε να επιβιώσει. Η γνώμη μου είναι ότι μετά την Καρολάιν και μετά το σκυλάκι, ο κίνδυνος ήταν τεράστιος και για το παιδί. Κάποιος άνθρωπος που βιώνει το πέρασμα στην πράξη του εγκλήματος, ουσιαστικά μεταφέρει ένα τεράστιο ποσό εξωστρεφόμενης επιθετικότητας στο πρόσωπο που θανατώνει».

Τέλος, ο αντιστράτηγος ε.α σημείωσε πως ο πιλότος φοβόταν μην ανοίξει η Καρολάιν το στόμα της και υποστήριξε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, «είχε διάθεση να ελέγξει από κάθε πλευρά οτιδήποτε έλεγε».