Τένια Μακρή για Γλυκά Νερά: Γοητευτική προσωπικότητα ο πιλότος, θα αρχίσετε κι εσείς να είστε followers – Σάλος στο Twitter

Τένια Μακρή για Γλυκά Νερά: Γοητευτική προσωπικότητα ο πιλότος, θα αρχίσετε κι εσείς να είστε followers – Σάλος στο Twitter

Τι απάντησε μετά τον σάλο

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε στα social media μετά την τοποθέτηση της Τένιας Μακρή για τον γυναικοκτόνο πιλότο που μετά από 37 ημέρες παίζοντας «θέατρο» ομολόγησε τη δολοφονία της Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Μακρή σε εκπομπή του ΣΚΑΪ είπε κλείνοντας: «Θα δούμε και τη γοητεία σε όλη της την έκθεση κατά τη διάρκεια της δίκης. Θα δείτε μία γοητευτική προσωπικότητα που θα αρχίσετε κι εσείς να είστε followers», ανέφερε χαμογελώντας.

Η δήλωση αυτή προκάλεσε σάλο, με τους χρήστες του Twitter να μιλούν για απόπειρα ξεπλύματος του 33χρονου πιλότου δολοφόνου.

Τένια Μακρή για Γλυκά Νερά: Τι απάντησε μετά τον σάλο

Μετά τον σάλο, η Τένια έδωσε τη δική της απάντηση στην εκπομπή «Ευτυχείτε». «Δεν πίστευα στα 70 μου χρόνια ότι τα social media θα ασχολούνταν έτσι μαζί μου, με μία έκφραση η οποία ήταν μεμονωμένη και συνέχεια μιας ολόκληρης κουβέντας που είχαμε κάνει προηγουμένως την εκπομπή», σημείωσε μεταξύ άλλων.

«Δεν λέω τίποτα διαφορετικό και τώρα. Οι προσωπικότητες αυτών των ανθρώπων είναι πραγματικά γοητευτικές, γιατί θέλουν να προσελκύσουν τους ανθρώπους κοντά τους, θέλουν να αποσπάσουν τη συμπάθειά τους, να κάνουν τα θύματα ούτως ώστε να έχουν την εύνοια και τη το χειροκρότημα της κοινής γνώμης. Αυτή η προσωπικότητα καταγράφεται σε όλα τα επιστημονικά εγχειρίδια και δεν είναι κάτι που εφηύρα εγώ. Αν όμως εκείνη τη στιγμή αυτό που είπα απομονώθηκε ως πρόταση και θεωρήθηκε ότι είναι μία ευνοϊκή έκφραση υπέρ του ανθρώπου αυτού ο οποίος διέπραξε το έγκλημα…. Δεν ήταν μία προσωπική μου άποψη ήταν μία πραγματική άποψη είναι επιστημονικά εδραιωμένη. Οι άνθρωποι αυτοί όταν βρεθούν μπροστά στο κοινό θα παίξουν μία παράσταση που τουλάχιστον στη δική μας τη γλώσσα τη λέμε μία κοινωνικοποίηση με τον εαυτό τους, ένα φλερτ με τον εαυτό τους και με τους ανθρώπους που έχουν γύρω τους. Αν λοιπόν αυτό παραφράστηκε δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικά» είπε.