Αγρίνιο: «Ο ιερέας τη βίασε όταν ήταν 13 ετών» – Τι βρήκαν στο σπίτι του ιερέα που συνελήφθη

Αγρίνιο: «Ο ιερέας τη βίασε όταν ήταν 13 ετών» – Τι βρήκαν στο σπίτι του ιερέα που συνελήφθη

Κατηγορείται για βιασμό και παιδική πορνογραφία

Την Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί ο 49χρονος ιερέας που συνελήφθη στο Αγρίνιο και κατηγορείται για βιασμό και παιδική πορνογραφία.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί μήνυση από δύο αδερφές, 20 και 27 ετών σήμερα, με τον συνήγορό του να κάνει λόγο σε δηλώσεις του για «κατασκευασμένη υπόθεση και δικογραφία».

Σύμφωνα με τις δύο αδερφές, ο 49χρονος είχε προβεί σε σεξουαλική πράξη με την 20χρονη, όταν εκείνη ήταν 13 ετών, ενώ η αδερφή της ανέφερε ότι και εκείνη είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από τον ιερέα.

Όπως μετέδωσε το MEGA, μετά την καταγγελία, οι αρχές προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του ιερέα και εντόπισαν στο λάπτοπ γυμνές φωτογραφίες του ίδιου και των δύο κοριτσιών όταν εκείνες ήταν ακόμη μικρές.

Άμεσα οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 49χρονου, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο αδερφές και η μητέρα τους φιλοξενούνταν κατά διαστήματα στο σπίτι του ιερέα για οικονομικούς λόγους.

Για τον 49χρονο ιερέα έχει σχηματιστεί δικογραφία για κατοχή πορνογραφικού υλικού ανηλίκων, ενώ έχει διαταχθεί έρευνα σε βάθος για την σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.