Άραβας τουρίστας έριξε ναρκωτική ουσία στο ποτό τουρίστριας στη Μύκονο

Άραβας τουρίστας έριξε ναρκωτική ουσία στο ποτό τουρίστριας στη Μύκονο

Η ενέργειά του έγινε αντιληπτή από την παρέα της και ειδοποιήθηκαν οι αρχές

Ένα σοβαρό περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν Αραβικής καταγωγής τουρίστα, ο οποίος έριξε μία λευκή σκόνη στο ποτό μιας τουρίστριας σε beach bar της Μυκόνου, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα mykonosvoice.gr, η τουρίστρια ζαλίστηκε από το χάπι, όμως ευτυχώς έγινε αντιληπτή από μέλη της παρέας της, οι οποίοι επενέβησαν, προκειμένου να την βοηθήσουν να συνέλθει, αλλά και να ενημερώσουν σχετικά τη διεύθυνση του beach bar.

Όπως αναφέρεται, πιθανότατα ο δράστης έριξε στο ποτό της κοπέλας την ναρκωτική ουσία Roofie, γνωστή και ως «χάπι του βιασμού». Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, μια φίλη του θύματος ανάρτησε λεπτομέρειες από το περιστατικό στα κοινωνικά δίκτυα, καταγγέλλοντας τον Άραβα τουρίστα, φωτογραφία του οποίου ανήρτησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, αναφέρουν ότι ο δράστης εντοπίστηκε από τους άνδρες της ασφάλειας και τον ανάγκασαν να αποχωρήσει, ενώ αναμένεται η αντίδραση από τις αρχές του νησιού για το περιστατικό. Το δυσάρεστο ωστόσο για το νησί, είναι ότι η φίλη του παραλίγο θύματος έχει αναρτήσει και μία προειδοποίηση, η οποία αναφέρει: «Οι γυναίκες να είναι πολύ προσεκτικές, αν πρόκειται να ταξιδέψουν στη Μύκονο αυτό το καλοκαίρι. Γυναίκες μείνετε ασφαλείς. Μείνετε σε επαγρύπνηση».