Γλυκά Νερά: Αίτηση για την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας από την οικογένεια της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Αίτηση για την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας από την οικογένεια της Καρολάιν

«Συγκλονίστηκα όταν διαβασα την έκθεση της κοινωνικής λειτουργού ότι η μικρή Λυδία παρόλο που είναι νεογνό μπορεί να αποθηκεύσει σκηνές βίας»

Να αναλάβει την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας ζητά η μητέρα της άτυχης Καρολάιν με αίτημα που κατέθεσε στην Εισαγγελία Ανηλίκων ο συνήγορος της.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Θανάσης Χαρμάνης σε δήλωση του επεσήμανε πως πληροφορήθηκε ότι οι εκθέσεις ειναι θετικές ιδίως για την Αλόννησο. «Καταθέσαμε αίτημα να ανατεθεί η επιμέλεια στη μητέρα της Καρολάιν διότι είναι το καταλληλότερο περιβάλλον καθώς στη μεν Αθήνα η μικρή Λυδιά θα είναι η κορη του δολοφόνου, στην Αλοννησο το παιδί που έχασε τη μανουλα του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος και συνέχισε:

«Συγκλονίστηκα όταν διαβασα την έκθεση της κοινωνικής λειτουργού ότι η μικρή Λυδία παρόλο που είναι νεογνό μπορεί να αποθηκεύσει σκηνές βίας. Μέχρι χθες το βράδυ οι δύο πλευρες μιλούσαν και είναι σε καλό κλίμα οι συνομιλίες. Ανάλογο αίτημα έχει υποβληθεί από την πλευρά της οικογένειας του Μπάμπη όπως πληροφορηθήκαμε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάλογο αίτημα κατέθεσε και η πλευρά του της οικογένειας του 33χρονου πιλότου με το οποίο ζητεί επιμέλεια από κοινού. Μεταξύ άλλων η οικογένεια τουπροφυλακισμένου προτείνει να μοιραστεί ο χρόνος του παιδιού ανάμεσα στις δύο πλευρές, το μισό χρόνο να ζει στην Αθήνα και το άλλο μισο στην Αλόννησο.