Συνελήφθη άντρας στο Ρέθυμνο για καλλιέργεια 50 δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη άντρας στο Ρέθυμνο για καλλιέργεια 50 δενδρυλλίων κάνναβης

Στο σπίτι του βρέθηκαν επιστόλι με 2 γεμιστήρες, κυνηγετικό όπλο, 2 μαχαίρια και 26 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων

Συνελήφθη ημεδαπός για καλλιέργεια κάνναβης, μετά τον εντοπισμό των δενδρυλλίων σε περιοχή του Δήμου Αμαρίου, στο Ρέθυμνο. Κατά την επιχείρηση, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν, μεταξύ άλλων, όπλα και πυρομαχικά.

Κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, η οποία οργανώθηκε ύστερα από συστηματική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, σε περιοχή του Δήμου Αμαρίου, εντοπίστηκε η συγκεκριμένη φυτεία και κατασχέθηκαν συνολικά πενήντα δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία ο δράστης καλλιεργούσε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και είχαν φθάσει σε ύψος έως 1,5 μέτρο.

Ο Έλληνας δράστης συνελήφθη κατά τον χρόνο που εκτελούσε καλλιεργητικές εργασίες στον χώρο της φυτείας, ενώ ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: «Πιστόλι με 2 γεμιστήρες, κυνηγετικό όπλο, 2 μαχαίρια και 26 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, ενώ κατασχέθηκε το ΙΧΦ όχημα, ως μέσο διευκόλυνσης παράνομων δραστηριοτήτων».

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.