Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Επιμένει ο συζυγοκτόνος ότι δεν προσχεδίασε τη δολοφονία της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Επιμένει ο συζυγοκτόνος ότι δεν προσχεδίασε τη δολοφονία της Καρολάιν

Αμφισβητεί τα ευρήματα της αστυνομίας - Ζήτησε τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης σχετικά με την κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού

Σίγουρα είναι αργά να ζητάει συγγνώμη ο 33χρονο συζυγοκτόνος για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, αλλά είναι προφανές ότι επιχειρεί με κάθε τρόπο να αλλάξει τις εντυπώσεις, όσο κι αν φαίνεται απίθανο με τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι δεν προσχεδίασε τον φόνο της 20χρονης Καρολάιν και αμφισβητεί τα ευρήματα της αστυνομίας.

Τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην μεζονέτα των Γλυκών Νερών έδωσε ενώπιον της δικαιοσύνης ο 33χρονος πιλότος. Κατά τη διάρκεια της πολύωρης απολογίας του δέχτηκε «βροχή» ερωτήσεων από ανακριτή και φέρεται να ζήτησε συγγνώμη που κατέστρεψε δύο οικογένειες και το μέλλον του παιδιού του. Ο κατηγορούμενος φέρεται να έδωσε «μάχη» για να πείσει ότι δεν είχε προμελετήσει το έγκλημα.

«Δεν υπήρχε κίνητρο, δεν υπήρχε προσχεδιασμός, δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο». Αυτός είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο άξονας στον οποίο κινήθηκε ο κατηγορούμενος ο οποίος, μέσω του συνηγόρου του, κατέθεσε δυο αιτήματα σε μια προσπάθεια να «πλήξει» τα στοιχεία του κατηγορητηρίου .

Σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε την διενέργεια πραγματογνωμοσύνης σχετικά με την κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα sim.
Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι κατέστρεψε την κάρτα μνήμης μετά το έγκλημα ενώ σύμφωνα με τις αρχές η τελευταία καταγραφή έγινε περίπου τρεις ώρα νωρίτερα.

Το δεύτερο αίτημα αφορά στην κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού προκειμένου να δώσουν την πλήρη εικόνα για την σχέση μεταξύ τους.

Ο νεαρός κατά τη διάρκεια της απολογίας του φέρεται να ζήτησε συγγνώμη για το κακό που έκανε μιλώντας με λεπτομέρειες για τη σχέση του με την άτυχη Καρολάιν και τη ζωή τους.
Ο 33χρονος φέρεται να επέμεινε πως σε καμία περίπτωση δεν είχε προμελετήσει το έγκλημα
δίνοντας έμφαση στον ισχυρισμό του ότι δεν είχε κίνητρο.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν σε μία στιγμή λόγω της έντασης που είχε προηγηθεί το μοιραίο βράδυ. Ο 33χρονος , σύμφωνα με πληροφορίες, επανέλαβε ότι ανέβηκε απο το ισόγειο του σπιτιού στη σοφίτα προκειμένου να πείσει την άτυχη Καρολάιν να κοιμηθεί με το παιδί τους. Φέρεται να έκανε λόγο για μια φορτισμένη κουβέντα και ενώ στη συνέχεια την αγκάλιασε έγειρε δίπλα της και τότε συνέβη ότι συνέβη.

Αυτή την ώρα ο κατηγορούμενος βρίσκεται στο γραφείο του αρμόδιου εισαγγελέα. Αμέσως μετά ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Παρακαλούμε περιμένετε ...