Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Μετά τη δολοφονία μιλήσαμε με τον Μπάμπη και ήταν μια χαρά»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Μετά τη δολοφονία μιλήσαμε με τον Μπάμπη και ήταν μια χαρά»

Τι αναφέρει γείτονας του 33χρονου γυναικοκτόνου

Για μια χαμογελαστή κοπέλα και ένα ζευγάρι που δεν είχε δώσει «κάποιο στοιχείο» που να μαρτυρά προβλήματα μίλησε ένας γείτονας του 33χρονου γυναικοκτόνου στα Γλυκά Νερά.

Μιλώντας στην εκπομπή «T Live» του Alpha, ο άνδρας δήλωσε σοκαρισμένος και ανέφερε ότι η Καρολάιν φαινόταν χαρούμενη:  «Είμαστε πολύ σοκαρισμένοι με όλο αυτό, δεν είχαμε κανένα δείγμα όλο αυτόν τον καιρό. Τα παιδιά ήταν εδώ 20 μήνες, τι να σας πω; Είναι τρομακτικό» είπε μεταξύ άλλων.

«Βλέπαμε έναν άνθρωπο που ερχότανε… Μια χαρούμενη κοπέλα. Κι εμείς έχουμε μείνει… Δεν είχαμε κάποιο δείγμα. Βλέπαμε ένα χαρούμενο κορίτσι με το μωρό και τον σκύλο. Δεν είναι ότι είχαμε ένα δείγμα, ότι για παράδειγμα την πλάκωσε στις κλωτσιές. Έχουμε μείνει, έχουμε σοκαριστεί. Έχουμε τόση πληροφορία που έχουμε μείνει έκπληκτοι με το ποιους ζούσαμε δίπλα», είπε ο γείτονας του ζευγαριού.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η νύχτα της δολοφονίας και οι επόμενες ημέρες

Αναφορικά με τη νύχτα της δολοφονίας ο γείτονας είπε ότι δεν ακούστηκαν φωνές, παρά μόνο το σκυλί που ξεψύχησε. «Δεν ακούσαμε τίποτα εκείνο το βράδυ, κοιμάμαι βαριά. Η σύζυγος άκουσε αυτό που κατέθεσε, τον σκύλο που πέθαινε, το ξεψύχισμα του σκύλου» είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο άνδρας, μετά τη δολοφονία ο πιλότος φαινόταν μια χαρά: «Μετά τη δολοφονία μιλήσαμε μαζί του και ήταν μια χαρά. Μέχρι που μας έλεγε να μας δώσει τα έπιπλα, επειδή θα έφευγε. Ο Μπάμπης ήταν αψυχολόγητος από την πρώτη ημέρα που ήρθε, του έλεγες δηλαδή μια καλημέρα και μέχρι εκεί. Η σύζυγος ήταν πιο φιλική, αλλά ήταν και παιδί 20 χρονών. Δεν είχαμε σχέσεις. Η σύζυγός μου είχε σχέσεις με την Καρολάιν, δεν της είχε πει ότι ήθελε να φύγει».

«Δεν ακούγαμε καυγάδες. Γενικά ο κύκλος τους πρέπει να ήταν κλειστός. Μας έλεγε να στηρίξουμε την αστυνομία για την υπόθεση ο Μπάμπης. Οι σχέσεις μας ήταν καθαρά για τα ζώα. Ό,τι έχουμε το έχουμε πει στην Αστυνομία», κατέληξε.