Κορονοϊός: Στο νοσοκομείο Λαμίας 35χρονη μετά το εμβόλιο της Johnson & Johnson

Κορονοϊός: Στο νοσοκομείο Λαμίας 35χρονη μετά το εμβόλιο της Johnson & Johnson

Παρουσίασε έντονα συμπτώματα λίγες ώρες αργότερα - Τι λένε οι γιατροί

Στο νοσοκομείο Λαμίας νοσηλεύεται μία 35χρονη μητέρα τριών παιδιών καθώς παρουσίασε έντονα συμπτώματα μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της Johnson & Johnson.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, η νεαρή μητέρα από την Ανατολική Φθιώτιδα έκανε το πρωί του Σαββάτου μαζί με το σύζυγό της το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson στο Νοσοκομείο της Λαμίας. Στις 4:00 το απόγευμα παρουσίασε έντονο πονοκέφαλο και πυρετό και λίγες ώρες αργότερα, γύρω στις 8:00 το απόγευμα, άρχισε να έχει μούδιασμα στα χέρια μέχρι τους καρπούς, ενώ λίγο αργότερα το μούδιασμα έφτασε μέχρι τους ώμους.

Η 35χρονη άρχισε να έχει πρόβλημα και στην αναπνοή. «Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα και είχε έντονο πόνο στο στήθος. Γι αυτό στις 9:30΄ τη μετέφερα στο ΚΥ Στυλίδας όπου της έβαλαν οξυγόνο και την ετοίμασαν για να τη μεταφέρουν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας. Εκεί της έκαναν εξετάσεις και στις 2:30΄ τα ξημερώματα μας είπαν να επιστρέψουμε στο σπίτι....», είπε ο σύζυγό της στο lamiareport.

Η 35χρονη τώρα ειναι στο σπίτι με έντονο πονοκέφαλο και αδιαθεσία στο στομάχι, ενώ όπως είπε ο σύζυγος, οι γιατροί στο νοσοκομειο είπαν, ότι το πιθανότερο ειναι τα συμπτώματα της νεαρής μητέρας να ήταν από το άγχος. Ο σύζυγος όμως υποστηρίζει, ότι η γυναίκα του δεν ήταν καθόλου αγχωμένη με το εμβόλιο, σε αντίθεση με τον ίδιο που ήταν πολύ αγχωμένος και δεν παρουσίασε καμία παρενέργεια ή κάποιο σύμπτωμα.

Επίσης αναρωτιέται, αν θα έπρεπε προληπτικά να κρατήσουν τη σύζυγό του στο νοσοκομείο Λαμίας έστω για ένα 24ωρο για παρακολούθηση.