Συντετριμμένη η μητέρα της Καρολάιν στην κατάθεσή της: Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω

Συντετριμμένη η μητέρα της Καρολάιν στην κατάθεσή της: Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω

Το δικό της δράμα περνάει η μάνα της 20χρονης για τη δολοφονία από τον άντρα της στα Γλυκά Νερά - Γιατί το ζευγάρι διέκοψε τις συνεδρίες της ψυχολογικής στήριξης

«Δε μου έκανε ποτέ παράπονα ότι κουράζεται ή ότι έχει προβλήματα». Τα λόγια αυτά ανήκουν στη μητέρα της Καρολάιν η οποία ήταν πεπεισμένη πως η κόρη της ήταν ευτυχισμένη με τον σύζυγο της καθώς στην κατάθεση της ξεκαθαρίζει ότι δεν είχε καταλάβει προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού.

«Είμαι η μαμά της Καρολάιν που σκοτώθηκε πριν λίγες ημέρες μέσα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά. Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει γίνει» λέει η γυναίκα στους αστυνομικούς και περιγράφει πως η κόρη της «ήταν πολύ καλό παιδί, άριστη μαθήτρια και συμμετείχε σε όλες τις δραστηριότητες. Ήταν σημαιοφόρος πήγαινε στους προσκόπους έκανα καταδύσεις θέατρο κι άλλες δραστηριότητες»

«Γνωρίστηκαν στην Αλόννησο όταν ήταν 16 χρονών»

Στην κατάθεση της η μητέρα της Καρολάιν αναφέρθηκε στην γνωριμία της κόρης της με τον πιλότο αλλά και τη γέννησε του παιδιού τους.

«Με τον Μπάμπη γνωρίστηκαν στην Αλόννησο όταν ήταν 16 χρονών περίπου. Είχαν γνωριστεί σε κοινή παρέα.Εμείς ξέραμε για την σχέση τους και αν και η Καρολάιν ήταν λίγο μικρή σε ηλικία βλέπαμε ότι είναι αγαπημένοι και στηρίξαμε τα παιδιά. Πριν 11 μήνες γέννησε ένα κοριτσάκι τη Λύδια. Από τότε την έβλεπα κάθε μέρα πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη και μου έλεγε ότι περνάει παρά πολύ καλά. Δε μου έκανε ποτέ παράπονα ότι κουράζεται ή ότι έχει προβλήματα." ανέφερε χαρακτηριστικά σημειώνοντας πως μιλούσε με την κόρη της καθημερινά στο τηλέφωνο με βίντεό κλήση "και μπορούσα να βλέπω ότι πράγματι είναι καλά».

« Στο τηλέφωνο μιλήσαμε τελευταία φορά το βράδυ της Δευτέρας. Δεν μου φάνηκε να την απασχολεί κάτι. Είπαμε καληνύχτα και κλείσαμε το τηλέφωνο. Την επόμενη μέρα το πρωί ήμουν στο σπίτι μου στην Αλόννησο, ήρθαν κάποιες φίλες μου και μου είπανε για το κακό που έγινε. Έκανα και εγώ κάποια τηλεφωνήματα και σιγουρεύτηκα για το κακό. Τι έγινε μέσα στο σπίτι δεν ξέρω ούτε θέλω να μάθω γιατί με πονάει πολύ.Δόξα τω Θεώ η Λυδία είναι καλά" αναφέρει η μητέρα της Καρολάιν.

«Τα παιδιά ήταν πάρα πολύ γλυκά και συμπαθητικά»

Το ζευγάρι, ωστόσο, είχε προβλήματα και γι' αυτό είχε ζητήσει τη βοήθεια ειδικού η οποία καταθέτει στην αστυνομία:

«Ο Μπάμπης με βρήκε μέσω του site doctoranytime όπου υπάρχει αγγελία με το βιογραφικό μου και το τηλέφωνο του γραφείου μου. Ο λόγος που με προτίμησαν είναι η προηγούμενη ιδιότητα μου ως μαία, δεδομένου ότι όταν ήρθαν σε μένα είχαν ήδη την μπέμπα τους. Η πρώτη μας επικοινωνία ήταν 14 Νοεμβρίου 2020 ενώ η πρώτη μας συνάντηση 17 Νοεμβρίου 2020. Οι συνεδρίες μας ήταν μια φορά την εβδομάδα για τον καθένα από τα παιδιά.

Τα παιδιά έκαναν ατομικά ψυχοθεραπεία, πλην ορισμένων περιπτώσεων χρειάστηκε να κάνουν μαζί. Στο γραφείο μου ερχόντουσαν μαζί και έπαιρναν και την μπέμπα τους μαζί. Τα παιδιά ήταν πάρα πολύ γλυκά και συμπαθητικά. Όλοι τα συμπαθούσαμε και τα αγαπούσαμε στο γραφείο. Τις συνεδρίες τις διακόψουμε τον Φεβρουάριο που μας πέρασε. Τα παιδιά μου είπαν ότι ήταν εντάξει και δεν χρειαζόντουσαν περαιτέρω βοήθεια και κάπως έτσι διακόψουμε τις συνεδρίες.Είναι ένα ειδεχθές έγκλημα και μακάρι να βρείτε αυτούς που το έκαναν»