Νεκρός σε καυγά σε καφενείο έπεσε 76χρονος στον Έβρο

Νεκρός σε καυγά σε καφενείο έπεσε 76χρονος στον Έβρο

Ο 28χρονος που τον χτύπησε συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας

Με τη ζωή του πλήρωσε τον καυγά με έναν 28χρονο σε καφενείο χωριού του Έβρου ένας 76χρονος, ενώ τραυματίστηκε και ένας 69χρονος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου ο 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, απλή σωματική βλάβη, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ σε καφενείο σε χωριό του Έβρου ο δράστης μετά από διαπληκτισμό χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο και το κεφάλι δύο ημεδαπούς, ηλικίας 69 και 76 ετών, με αποτέλεσμα ο πρώτος να τραυματισθεί και ο δεύτερος να πέσει στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, ο δράστης απείλησε επίσης έναν ημεδαπό και προκάλεσε φθορές στο κατάστημα, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Μετά από σχετική καταγγελία για το συμβάν πραγματοποιήθηκαν αστυνομικές αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.