Νέα άρση μέτρων: Ανοίγουν κλειστοί κινηματογράφοι, παιδότοποι και λούνα παρκ – Τι αλλάζει στο λιανεμπόριο

Νέα άρση μέτρων: Ανοίγουν κλειστοί κινηματογράφοι, παιδότοποι και λούνα παρκ – Τι αλλάζει στο λιανεμπόριο

Το απόγευμα οι επίσημες ανακοινώσεις από τον Νίκο Χαρδαλιά

Νέα χαλάρωση των μέτρων εισηγείται η Επιτροπή και περιλαμβάνει τους κλειστούς κινηματογράφους, τους παιδότοπους και τα λούνα παρκ.

Συγκεκριμένα η εισήγησή τους είναι να ανοίξουν από τις 19 Ιουνίου οι παιδότοποι, τα λούνα παρκ, τα θεραπευτικά λουτρά και οι υπηρεσίες μασάζ, ενώ για τους κλειστούς κινηματογράφους η εισήγηση είναι να ανοίξουν την 1η Ιουλίου με 50% πληρότητα και με self test από όσους θέλουν να δουν ταινία σε κλειστή αίθουσα.

Παράλληλα από το Σάββατο 19 Ιουνίου οι λοιμωξιολόγοι εισηγούνται στα εμπορικά καταστήματα να υπάρχει πλέον 1 άτομο ανά 16 τετραγωνικά μέτρα.

Το απόγευμα θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και τον Επίκουρο Καθηγητή Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη.

Στην ενημέρωση συμμετέχει και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...