Απορρίφθηκε η προσφυγή του Φουρθιώτη – Παραμένει στη φυλακή

Απορρίφθηκε η προσφυγή του Φουρθιώτη – Παραμένει στη φυλακή

Το αρμόδιο δικαστικό Συμβούλιο της Αθήνας αρνήθηκε την αποφυλάκιση του παρουσιαστή

Δεν πρόκειται να αποφυλακιστεί ο Μένιος Φουρθιώτης, καθώς απορρίφθηκε η προσφυγή του με την οποία ζητούσε να κηρυχτεί άκυρο το ένταλμα προσωρινής κράτησης του.

Το αρμόδιο δικαστικό Συμβούλιο της Αθήνας είπε "όχι" στην αποφυλάκιση του παρουσιαστή ο οποίος φέρεται να επικαλέστηκε, μεταξύ άλλων, σοβαρά προβλήματα υγείας προκειμένου να πείσει τους δικαστές.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι το δικαστικό Συμβούλιο έκρινε πως πρέπει ο κατηγορούμενος να παραμείνει στην φυλακή όπου οδηγήθηκε μετά την απολογία του σχετικά με τα "χτυπήματα" στο σπίτι του, λόγω της σοβαρότητας των αδικημάτων που αντιμετωπίζει. Επιπλέον, οι δικαστές φέρονται να εκφράζουν τη θέση ότι τα προβλήματα υγείας που επικαλείται ο Μένιος Φουρθιώτης μπορούν να αντιμετωπιστούν μέσα στη φυλακή.

Ο Μένιος Φουρθιώτης κατηγορείται για σειρά αξιόποινων πράξεων, μεταξύ των οποίων και δύο κακουργηματικού χαρακτήρα, αν και ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε σχέση με όσα του αποδίδονται .

Έτσι ο παρουσιαστής θα συνεχίσει να βρίσκεται στη φυλακή και θα πρέπει να περιμένει την τακτική εκδίκαση της υπόθεσής του.