Έκλεψε τον αντάπτορα παροχής ρεύματος για να ματαιωθεί η αιμοδοσία

Έκλεψε τον αντάπτορα παροχής ρεύματος για να ματαιωθεί η αιμοδοσία

Επειδή το σωματείο στο οποίο είναι πρόεδρος έχει προγραμματίσει αιμοδοσία στις 11 Ιουλίου

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Επισκοπή Ηρακλείου στην Κρήτη, καθώς πρόεδρος τοπικού σωματείου φέρεται να σαμποτάρισε την πραγματοποίηση εθελοντικής αιμοδοσίας του Δήμου.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα cretalive.gr, ο Δήμος Χερσονήσου με αφορμή τη χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία. Ωστόσο, ο αντάπτορας που θα έδινε ρεύμα, εκλάπη, με σκοπό την ακύρωση της δράσης, καθώς επιστράφηκε αργότερα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο χωριό της Επισκοπής δραστηριοποιείται ένα εθελοντικό σωματείο, που διοργανώνει αιμοδοσίες και ο επικεφαλής δεν είδε... με καλό μάτι την πρωτοβουλία του Δήμου. Το σωματείο είχε προγραμματίσει εθελοντική αιμοδοσία για τις 11 Ιουλίου και ο επικεφαλής του ζήτησε η δράση του Δήμου να μην πραγματοποιηθεί. Όταν του εξήγησαν, ότι η αιμοδοσία θα μπορούσε να γίνει έστω και μόνο για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου, εκείνος δέχτηκε και μάλιστα νωρίς το πρωί υποδέχτηκε τους ανθρώπους της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χερσονήσου και της Κινητής Μονάδας του Βενιζελείου Νοσοκομείου με πολύ φιλικό τρόπο.

Ωστόσο, λίγο αργότερα ήταν ο ίδιος άνθρωπος που αφαίρεσε τον αντάπτορα, που έδινε ρεύμα στη Μονάδα, προκειμένου να ακυρώσει την αιμοδοσία, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί και κινητοποιηθεί η Αστυνομία. Τελικά επιστρατεύτηκε ένας κάτοικος του χωριού, που κατάφερε να επαναφέρει το ρεύμα, με τον επικεφαλής του σωματείου πάντως να παραμένει εξαφανισμένος.

Παρακαλούμε περιμένετε ...