Πανελλήνιες 2021: Τα θέματα στα Νέα Ελληνικά για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ

Πανελλήνιες 2021: Τα θέματα στα Νέα Ελληνικά για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ

Δείτε τι «έπεσε»

Mε το μάθημα των Νέων Ελληνικών ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης (15/06) τις Πανελλήνιες Εξετάσεις τους οι μαθητές των ΕΠΑΛ.

Οι υποψήφιοι εξετάστηκαν σε ένα μη λογοτεχνικό κείμενο, ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 3 Ιουνίου 2021 στην ηλεκτρονική έκδοση ημερήσιας εφημερίδας με τίτλο «Αθλητές: Αιχμάλωτοι της… επιτυχίας».

Στο Λογοτεχνικό κείμενο έπεσε το ποίημα του Νίκου Μοσχοβάκου «Τελευταία κούρσα» από την ποιητική συλλογή «Απριλίου ξανθίσματα».

Πανελλήνιες 2021: Τα θέματα που «έπεσαν»

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των ΓΕΛ θα συνεχιστούν αύριο Τετάρτη, 16 Ιουνίου, με την εξέταση των Αρχαίων Ελληνικών (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), των Μαθηματικών (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και της Βιολογίας (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας) και για τους μαθητές των ΕΠΑΛ την Πέμπτη, 17 Ιουνίου με την εξέταση των Μαθηματικών (Άλγεβρα).

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας εντός των εξεταστικών κέντρων και στους εξωτερικούς χώρους τους. Για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, συνιστάται στους συγγενείς των υποψηφίων να μην συνωστίζονται έξω από τον χώρο του εξεταστικού κέντρου.