Αυτός είναι ο 48χρονος που αποπειράθηκε να αρπάξει 12χρονη στη Ραφήνα

Αυτός είναι ο 48χρονος που αποπειράθηκε να αρπάξει 12χρονη στη Ραφήνα

Στη δημοσιότητα έδωσε τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του η ΕΛ.ΑΣ.

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 48χρονου (Δείτε ΕΔΩ), ο οποίος κατηγορείται ότι βραδινές ώρες της 27-5-2021, κινούμενος με το αυτοκίνητό του στην περιοχή της Ραφήνας, προσέγγισε ανήλικη η οποία επέστρεφε στην οικία της με το ποδήλατό της και επιχείρησε επανειλημμένα και προστακτικά να την πείσει να επιβιβασθεί στο όχημά του.

Ο 48χρονος συνελήφθη λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τ.Α. Ραφήνας-Πικερμίου. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22940-29415 του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας - Πικερμίου και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.