Καταγγελία φαντάρου για βιασμό: Ποιος φέρεται να ήταν ο λόγος που οδήγησε τον λοχαγό να δώσει τη φρικιαστική εντολή

Καταγγελία φαντάρου για βιασμό: Ποιος φέρεται να ήταν ο λόγος που οδήγησε τον λοχαγό να δώσει τη φρικιαστική εντολή

Ποια πρόσωπα έχει μηνύσει ο 32χρονος

Συγκλονιστικές είναι οι καταγγελίες του 32χρονου περί βιασμού του σε στρατόπεδο, με εντολή αξιωματικού, όταν ήταν 20 ετών.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον λοχαγό του, εκείνος έδωσε εντολή να μεταφερθεί στο ιατρείο, όπου τον βίασαν. Ο 32χρονος καταγγέλλει τον λοχαγό του ως ηθικό αυτουργού του βιασμού όπως επισημαίνεται και στη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του. Επίσης, καταγγέλλει τρεις πρώην φαντάρους ως φυσικούς αυτουργούς και δύο ψυχολόγους ιατρούς που δεν έκαναν τίποτα να αποτρέψουν το σοκαριστικό περιστατικό.

Η μήνυση κατατέθηκε τον περασμένο Μάρτιο, ενώ η στρατιωτική Δικαιοσύνη ερευνά το περιστατικό.

Καταγγελία φαντάρου για βιασμό: Γιατί διαπληκτίστηκε 0 32χρονος με τον λοχαγό

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος του 32χρονου από τη Θεσσαλονίκη, οι πληροφορίες στις καταθέσεις του είναι ικανές να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των φερόμενων δραστών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, οι τρεις στρατιώτες που συνέργησαν έχουν καταγωγή από την Κρήτη, ζήτησαν και πήραν αναβολή την ίδια μέρα που πήρε και το θύμα.

Για την αιτία του διαπληκτισμού με τον λοχαγό, αναφέρεται ότι ο καταγγέλλων φέρεται να έβρισε τη μητέρα του, που είχε πεθάνει πριν λίγες μέρες και αυτές οι ύβρεις οδήγησαν τον λοχαγό στην εντολή του βιασμού.