Κορονοπάρτι σε βίλες της Μυκόνου με εκλεκτούς προσκεκλημένους και είσοδο 1.300 ευρώ

Κορονοπάρτι σε βίλες της Μυκόνου με εκλεκτούς προσκεκλημένους και είσοδο 1.300 ευρώ

Το τετραήμερο ξεφάντωμα που θα ξεκινούσε στις 10 Ιουνίου μετατέθηκε μετά την δημοσιότητα που πήρε το θέμα για τον Ιούλιο

Πάρτι για VIP πρόσωπα, με ιδιωτικές πτήσεις, πολυτελείς λιμουζίνες και διαμονή σε σουίτες πεντάστερων ξενοδοχείων σχεδίαζαν επιτήδειοι στη Μύκονο.

Όπως μετέδωσε το Mega, η αρχική πρόσκληση για το επόμενο μεγάλο πριβέ πάρτι σε βίλα διάρκειας 4 ημερών, είχε οριστεί για τις 10 Ιουνίου και οι καλεσμένοι θα έφθαναν στο νησί με ιδιωτικές πτήσεις. Το κόστος συμμετοχής θα ήταν 1.299 ευρώ, η διαμονή τους σε σουίτες πεντάστερων ξενοδοχείων, ενώ την μουσική επιμέλεια ων πάρτι θα είχαν dj διεθνούς φήμης με ιδιαίτερα υψηλό κασέ.

Η δε μεταφορά όσων πλήρωναν το τίμημα των 1.299 ευρώ στη βίλα, όπου θα πραγματοποιούνταν το πάρτι, θα γινόταν με VIP βαν και λιμουζίνες. Ωστόσο, η δημοσιοποίηση του κορονοπάρτι φαίνεται πως άλλαξε τα σχέδια των διοργανωτών ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται στη νέα αφίσα που ανήρτησαν, με νέα ημερομηνία μέσα στον Ιούλιο.

Μυστική η τοποθεσία του πάρτι μέχρι την τελευταία στιγμή

Για να γίνει ένα τέτοιο πάρτι, πρέπει να μην διαρρεύσει μέχρι την τελευταία στιγμή η τοποθεσία. Ο ενδιαφερόμενος πρέπει να αφήσει το κινητό του στην είσοδο και να πληρώσει τα πάντα με μετρητά. Κι όλα αυτά, αρκεί να συμπληρώσει μια φόρμα, για να λάβει τον προσωπικό κωδικό.