Μύκονος: Στον ανακριτή οι 4 συλληφθέντες για διακίνηση ναρκωτικών

Μύκονος: Στον ανακριτή οι 4 συλληφθέντες για διακίνηση ναρκωτικών

Για χολιγουντιανών προδιαγραφών σύλληψη έκανε λόγο ο συνήγορός τους

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν οι τέσσερις άνδρες που συνελήφθησαν ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης η οποία φέρεται να διακινούσε ναρκωτικά στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου. 

Σε βάρος των κατηγορουμένων, οι οποίοι έπεσαν στα χέρια των αρχών στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης σε Μύκονο και Αττική σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, της πλαστογραφίας κατ΄ εξακολούθηση, της κατοχής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και της παράβασης νομοθεσίας περί ρύθμισης θεμάτων που αφορούν όπλα, εκρηκτικές ύλες κ.ά.

«Μετά τη χολιγουντιανών προδιαγραφών σύλληψη και παρουσίαση της υπόθεσης των 50 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης νομίζω ότι νιώθουμε ασφαλείς σαν πολίτες και κοινωνία ότι δεν θα υπάρχουν ναρκωτικά φέτος στη Μύκονο» ανέφερε σε δήλωση του ο συνήγορος  δύο εκ των κατηγορουμένων, Σταύρος Γεωργόπουλος και συμπλήρωσε: «Εύχομαι η υπόθεση η επόμενη που θα απασχολήσει τη δημοσιότητα, να μην είναι μία φούσκα και είναι η σύλληψη των δραστών για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά».

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 76 γραμμ. κοκαΐνης, 50 γραμμ. κάνναβης, μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, ηλεκτρονικές ζυγαριές, πιστόλι με -15- φυσίγγια και το χρηματικό ποσό των 6.865 ευρώ.