Εστίαση: Πότε επιστρέφει η μουσική – Πιο αργά η απαγόρευση κυκλοφορίας

Εστίαση: Πότε επιστρέφει η μουσική – Πιο αργά η απαγόρευση κυκλοφορίας

Πώς θα γίνεται το γλέντι στους γάμους

Συνεδριάζουν αύριο Τετάρτη οι λοιμωξιολόγοι προκειμένου να αποφασίσουν για μια σειρά θεμάτων μεταξύ αυτών και για την επιστροφή της μουσικής στην εστίαση προκειμένου να μπει ένα φρένο στα κορονοπάρτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σπύρου Λάμπρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η επιτροπή των ειδικών αναμένεται να εγκρίνει την μουσική σε καφέ, εστιατόρια, beach bars ήδη από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Φυσικά τα μέτρα ασφαλείας θα εξακολουθούν να ισχύουν και δεν θα επιτρέπονται οι όρθιοι πελάτες.

Την ίδια ώρα, στο τραπέζι των ειδικών βρίσκεται και η επέκταση του ωραρίου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι από το ερχόμενο σαββατοκύριακο οι πολίτες θα μπορούν να κυκλοφορούν μέχρι τη 1:30, αντί τις 12:30 που ισχύει σήμερα.

Πώς θα γίνεται το γλέντι στους γάμους

Αλλάζει και ο αριθμός των καλεσμένων που θα επιτρέπονται στις δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων. Σύμφωνα με το STAR, για τα κτήματα δεξιώσεων θα αυξηθούν οι καλεσμένοι από 100 που είναι μέχρι σήμερα σε 250 με 300, ενώ σταδιακά θα γίνουν ακόμα περισσότεροι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Όμως ο αριθμός θα ειναι πάντα συγκεκριμένος, ποτέ ανεξέλεγκτος.

Σκέψεις υπάρχουν να μπουν μετρά και στην πίστα και έτσι να σηκώνεται συγκεκριμένος αριθμός ατόμων να χορέψουν, κάτι που είναι ιδιαίτερα αφού δεν μπορεί να ελεγχθεί.