Σεξουαλική παρενόχληση 15χρονου στην Ηλεία: Ποινή 20 μηνών με αναστολή για τον 52χρονο

Σεξουαλική παρενόχληση 15χρονου στην Ηλεία: Ποινή 20 μηνών με αναστολή για τον 52χρονο

Αφέθηκε ελεύθερος ο Ρουμάνος και σύμφωνα με τον δικηγόρο του θα κάνει έφεση για να ακυρωθεί η καταδίκη του

Το μεσημέρι της Δευτέρας (7/6) εκδικάστηκε η υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης του 15χρονου στην Ηλεία και ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος. Ο 52χρονος Ρουμάνος καταδικάστηκε σε 20 μήνες φυλάκιση με ανασταλτικό χαρακτήρα, καθώς το δικαστήριο πείστηκε ότι παρενόχλησε σεξουαλικά τον μαθητή από το χωριό του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, κ. Θοδωρής Αντωνόπουλος, δήλωσε ναι μεν ικανοποιημένος από την καταδίκη του δράστη, απογοητευμένος όμως με το γεγονός ότι αφέθηκε ελεύθερος. Την ίδια απογοήτευση εξέφρασε και ο πατέρας του 15χρονου, κατά την έξοδο του από το Δικαστικό Μέγαρο Πύργου, όπως μετέδωσε το patrisnews.

Ο κ. Αντωνόπουλος τόνισε στους δημοσιογράφους ότι η υπόθεση δεν κλείνει εδώ, καθώς ο εισαγγελέας αναμένεται να διερευνήσει κι άλλο την δικογραφία που εμπεριέχει μηνύματα και βίντεο με τα οποία παρενοχλούσε τον ανήλικο ο 52χρονος.

Ο περιοριστικός όρος που επιβλήθηκε στον καταδικασθέντα, είναι να μην πλησιάζει τόσο τον μαθητή όσο και την οικογένεια του, σε απόσταση μικρότερη των 40 μέτρων.

Στην αντίπερα όχθη, ο συνήγορος του 52χρονου, Νίκος Λαινόπουλος, δήλωσε πως ο πελάτης του είναι θύμα παρεξήγησης, και πως αρνείται όλες τις κατηγορίες. Γι’ αυτό τον λόγο, όπως επισήμανε θα προχωρήσουν σε έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης. Ο κ. Λαινόπουλος αποκάλυψε πως, σύμφωνα πάντα με τον πελάτη, του τα επίμαχα βίντεο και μηνύματα στάλθηκαν από τον γιο του 52χρονου, κι όχι από τον ίδιο.