Πέλλα: Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας από καθηγητή στην αυλή σχολείου

Πέλλα: Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας από καθηγητή στην αυλή σχολείου

Ο καθηγητής δεν έχει απομακρυνθεί από τη θέση του

Μια ακόμη υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικης βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτήν τη φορά στην Πέλλα.

Όπως μετέδωσε το STAR, μια μαθήτρια της Β' Γυμνασίου κατήγγειλε ότι ο γυμναστής την παρενόχλησε σεξουαλικά, με τους γονείς της να έχουν αναφέρει στις αρχές το περιστατικό.

Όλα συνέβησαν στα τελευταία 10 λεπτά στο μάθημα της γυμναστικής. Ο 55χρονος καθηγητής φυσικής αγωγής άφησε ελεύθερα τα παιδιά στην αυλή γυμνασίου της Πέλλας. Η 14χρονη μαθήτρια μαζί με δυο φίλες της κάθισαν στην άκρη. Η μικρή μιλούσε στο κινητό και όταν είδε τον καθηγητή να πλησιάζει, έκρυψε τη συσκευή κάτω από τα πόδια της για να μην τιμωρηθεί.

Ο καθηγητής απροειδοποίητα τότε φέρεται να έβαλε το χέρι του, όπως κατήγγειλε το κορίτσι, ανάμεσα στα πόδια της. Το παιδί άρχισε να τρέμει και να κλαίει μπροστά στις αποσβολωμένες συμμαθήτριές της. Τότε ο καθηγητής απομακρύνθηκε. Η μητέρα της 14χρονης ενημερώθηκε για το περιστατικό λίγες ώρες αργότερα από τις φίλες της κόρης της, μέσω facebook. Σοκαρισμένη από το συμβάν, την επόμενη μέρα ενημέρωσε τον διευθυντή του γυμνασίου ο οποίος, όπως η ίδια υποστηρίζει, της είπε ότι μεγαλοποιεί το γεγονός. Την ίδια μέρα κατήγγειλε επίσημα το περιστατικό στις αρχές και η εισαγγελία ζήτησε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση.

Η μαθήτρια και οι φίλες της έχουν δώσει ήδη κατάθεση. Ωστόσο, ο καθηγητής δεν έχει απομακρυνθεί από τη θέση του. Για δύο εβδομάδες η μαθήτρια δεν έκανε το μάθημα της γυμναστικής και πλέον δεν θέλει να πηγαίνει γενικά στο σχολείο, καθώς, όπως λέει στους γονείς της, δεν αντέχει να τον βλέπει.

Παρακαλούμε περιμένετε ...