Λαμία: Μαθητής μπήκε μέσα στο σχολείο με… μηχανάκι

Λαμία: Μαθητής μπήκε μέσα στο σχολείο με… μηχανάκι

Δείτε το βίντεο

Σκηνές απείρου... κάλλους καταγράφηκαν σε σχολείο της Λαμίας, όταν ένας μαθητής «μπούκαρε» με μηχανάκι μέσα στους διαδρόμους του Λυκείου, με τους μεν καθηγητές να τον κυνηγούν και τους δε συμμαθητές του να τον επευφημούν.

Όπως μετέδωσε το lamiareport.gr, το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο 1ο ΕΠΑΛ Λαμίας, την τελευταία ημέρα της φετινής σχολικής περιόδου πριν τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Ειδικότερα, ένας μαθητής της Γ' Λυκείου, μετά από παρότρυνση των συμμαθητών του, εισέβαλλε με το μηχανάκι στο σχολείο, μετατρέποντας τους διαδρόμους σε πίστα.

Οι συμμαθητές που τον παρότρυναν έκαναν πλάκα τραβώντας βίντεο με τα κινητά, άλλοι όμως σοκαρίστηκαν, ενώ ο Διευθυντής του Λυκείου και οι καθηγητές βγήκαν στους διαδρόμους και προσπαθούσαν να σταματήσουν τον εισβολέα, ώστε να αποφευχθεί τυχόν ατύχημα.

Σε κάποια μανούβρα, το μηχανάκι γλίστρησε στον διάδρομο, ο μαθητής έπεσε και ξανασηκώθηκε, ωστόσο, ένας από τους καθηγητές κατάφερε να τον ακινητοποιήσει λίγο αργότερα.

Τότε, οι υπόλοιποι μαθητές άρχισαν να γιουχάρουν τους καθηγητές που έδωσαν τέλος στο σόου. Το ευτύχημα είναι ότι το μηχανάκι δεν παρέσυρε κάποιο από τα παιδιά, αφού ο διάδρομος του σχολείου γλιστρούσε επικίνδυνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μαθητής φέρεται να μην έχει δίπλωμα.