Τάσος Μπερδέσης: Όσα είπε σε αστυνομικό λίγους μήνες πριν τη δολοφονία

Τάσος Μπερδέσης: Όσα είπε σε αστυνομικό λίγους μήνες πριν τη δολοφονία

Τα δύο πρόσωπα που εστιάζονται οι έρευνες

Κύκλο υπόπτων που ήθελαν τον Τάσο Μπερδέση νεκρό αναλύει η Αστυνομία, την ώρα που ο δικηγόρος του αποκάλυψε στο STAR ότι ο 39χρονος δεχόταν απειλές.

«Ο αδικοχαμένος Τάσος Μπερδέσης είχε αναφέρει σε κατάθεσή του, πριν από δυόμιση χρόνια, ότι δεχόταν σοβαρές απειλές για τη ζωή του. Το αν αυτές οι απειλές συνδέονται με τη σε βάρος του ανθρωποκτονία είναι αντικείμενο έρευνας των διωκτικών αρχών» σημείωσε ο δικηγόρος του, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού για την αστυνομία ο 39χρονος πυγμάχος είχε περιφερειακό ρόλο, όπως άλλωστε και το 2015 όταν το όνομά του είχε συμπεριληφθεί σε μια δικογραφία για υποθέσεις εκβιασμών.

«Γενικά τα άγχη του ο Τάσος δεν τα έβγαζε. Ήταν άνθρωπος που έβγαζε σιγουριά 100%. Δεν ήταν άνθρωπος που θα φοβόταν κάτι. Το μόνο που φοβόταν αυτός ο άνθρωπος ήταν ο Θεός κανένας άλλος» σημείωσε φίλος του.

Η αποκάλυψη του Τάσου Μπερδέση σε αστυνομικό λίγους μήνες πριν την εκτέλεση 

«Τα έχω αφήσει όλα πίσω μου» είχε πει ο πυγμάχος στον  πρώην βουλευτή και πρώην διοικητή ασφαλείας Πατρών, όταν τον συνάντησε πριν από λίγο καιρό. Ο ίδιος ο υποστράτηγος της ΕΛΑΣ, Αθανάσιος Νταβλούρος αποκάλυψε τον διάλογο που είχαν, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Με πλησίασε ο ίδιος, μου δήλωσε ποιος είναι. Τον είδα ήρεμο και μάλιστα μου δήλωσε ότι είχε αλλάξει πορεία και ότι είχε πάρει τον ίσιο δρόμο. Χαρακτηριστικά θυμάμαι τα λόγια του. “Η παλιά ατζέντα πετάχτηκε, να ξέρεις ότι βρίσκομαι στο δρόμο του Θεού και όλα καλά”» περιέγραψε.

Οι αρχές έχουν εστιάσει σε προσωπικές διαμάχες που είχε ο πυγμάχος τα τελευταία 2,5 χρόνια, κυρίως στην Πάτρα. Στο επίκεντρο είναι δύο πρόσωπα. Ο ένας από αυτούς είναι γνωστός επιχειρηματίας της πόλης, ο οποίος είχε έρθει σε δημόσια αντιπαράθεση με το θύμα.

Η σύντροφος του Τάσου Μπερδέση, ενδεχομένως να είναι εκείνη που μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση καθώς μπορεί να περιγράψει πως ήταν τον τελευταίο καιρό ο 39χρονος.