Χανιά: Νέα ερωτηματικά – Πληροφορίες ότι η 11χρονη είχε αποχαιρετήσει τους συμμαθητές της

Χανιά: Νέα ερωτηματικά – Πληροφορίες ότι η 11χρονη είχε αποχαιρετήσει τους συμμαθητές της

Σύμφωνα με αναφορές, η 11χρονη το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιούσε εκφράσεις που έδειχναν απελπισία

Την ώρα που οι έρευνες συνεχίζονται για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της 11χρονης Ιωάννας που βρέθηκε νεκρή σε απόκρημνη παραλία στα Χανιά, μια νέα πληροφορία βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, από το περιβάλλον του σχολείου της 11χρονης, όταν άκουσαν ότι η  Ιωάννα αγνοείται, κάποιοι από τους συμμαθητές της φέρονται να είπαν ότι το κορίτσι πρέπει να έχει αυτοκτονήσει. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι η 11χρονη το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιούσε εκφράσεις που έδειχναν απελπισία παρά το νεαρό της ηλικίας της και κάποιους από τους συμμαθητές της τους είχε ήδη αποχαιρετήσει.

Οι μαθητές σε όλες τις τάξεις ενημερώθηκαν από ψυχολόγο για τον θάνατο της Ιωάννας, ο οποίος μάλιστα, ζήτησε από τα παιδιά να γράψει το καθένα ξεχωριστά σε ένα χαρτί πώς αισθάνεται από αυτήν την απώλεια. Οι συμμαθητές της άφησαν στο θρανίο της ζωγραφιές που έφτιαξαν οι ίδιοι, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να την αποχαιρετήσουν.

Χανιά: Ήθελε να πηδήξει στο κενό ο πατέρας της Ιωάννας

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, ο πατέρας του κοριτσιού βρέθηκε στο σημείο όπου έχασε τη ζωή της η κόρη του. Απαρηγόρητος, έμεινε πολλή ώρα στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η Ιωάννα, ενώ με το ζόρι τον κράτησε ο φίλος που τον συνόδευε, για να μην πέσει, καθώς ήθελε να πηδήξει στο κενό. 

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας της 11χρονης στον στενό του κύκλο και σε συγγενείς του, στο σημείο που έπεσε η Ιωάννα, θέλει να φτιάξει ένα εικονοστάσι στην μνήμη της.