Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον βιασμό 14χρονης στη Λιβαδειά

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον βιασμό 14χρονης στη Λιβαδειά

Ο 44χρονος φέρεται να είχε απασχολήσει τις αρχές και το 2015 για απόπειρα βιασμού ενήλικης

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον τρόπο που φέρεται να έδρασε ένας 44χρονος, για να βιάσει μία 14χρονη μαθήτρια στη Λιβαδειά, καθώς και ο ισχυρισμός του μετά την σύλληψή του, ότι η ανήλικη συναίνεσε να κάνουν σεξ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, ο φερόμενος ως δράστης γνώρισε τη μαθήτρια μέσα από το Instagram και υποκρινόμενος ότι γνωρίζει την οικογένειά της, κατάφερε να την ξεγελάσει και να την πείσει να δεχτεί να μπει στο αυτοκίνητό του, όπου και τη βίασε. Ο 44χρονος φέρεται να εκμεταλλεύτηκε το γεγονός, ότι η κοπέλα έχει σχέση με ένα αγόρι στον Βόλο και προσφέρθηκε να τη μεταφέρει εκεί και να τη γυρίσει, κάποια μέρα που θα είχε σχολείο και θα έκανε «κοπάνα».

Μάλιστα, της είπε, πως θα την πάει και θα τη γυρίσει στη Λιβαδειά, προτού τελειώσει το σχολείο, για να μην καταλάβουν κάτι οι δικοί της. Αφού κατάφερε να ξεγελάσει το κορίτσι, στις 17 Μαΐου μπήκαν στο αμάξι του 44χρονου, ο οποίος λίγο πριν βγουν στην εθνική οδό, έστριψε και κατευθύνθηκε σε ένα μέρος κοντά σε σιδηροδρομικό σταθμό, όπου βίασε την 14χρονη.

Στη συνέχεια την πήγε κανονικά στο αγόρι της και την γύρισε. Η κοπέλα εκείνη τη μέρα δε μίλησε, καθώς είχε φοβηθεί πάρα πολύ. Κατά τη διάρκεια της επιστροφής είχε διαρκώς βιντεοκλήση με το αγόρι της, γιατί φοβόταν, πως ο 44χρονος μπορεί να της κάνει και πάλι κακό. Εκείνος της έλεγε να μην μιλήσει, γιατί «θα εκτεθεί η ίδια».

Μετά τη σύλληψή του ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, ότι η ανήλικη συγκατέθεσε για να κάνουν σεξ. Ο 44χρονος φέρεται να έχει απασχολήσει τις αρχές και το 2015, για υπόθεση απόπειρας βιασμού μιας ενήλικης.